|
|
Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;) |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#11 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Jooooj djeco ...
![]() Pa ja bi svog "macana" već trebo promjenit koliko kilometraže ima ![]() Prvi put sam sa 16 g, talijanku od 18 g. Svirali smo u ferijalnom kampu u Puli, a ono komad se istiće među pičonima sve u 16. Ženska komad i pol, interesantno, talijanka a plava, za svoju dob nevjerojatno razvijena. Na pauzi sam malo proparlo s njom. A i to je bio razgovor, rukama i nogama. Parlo sam i talijanski i njemački i engleski no bitno da smo se razumijeli. Posle svirke smo završili u Piramidi, a pred jutro sam je zveknuo na plaži. Al sam si koljena izdero na "zlatnim stjenama". Drugi dan na plaži svi su znali da sam gudio. A kako je bilo ? Hebi ga, još sam imo mlječne zube. Unutra - van, unutra - van .... tako jedno 3-4 minute i amen. Imo sam sreću da nije progutala žvaku jer sam je natočio do ubera. Posle sam je rašpao još jedno 7 dana i više je nisam nikad vidio. Po povratku s ljetovanja sam usavršio tehniku sa školskim kolegicama i od onda gotovo posle svake svirke sam vodio kući drugu. 3 put sam se ženio, da sam bio pametan nebi nit jednom, no opet kad si razmisliš sve je to lijepo, al s godinama shvatiš da se je ujutro puno lijepše buditi kraj nekoga koga voliš, a ne ono kad dođeš pijan doma, ujutro se probudiš i vidiš nekakvu kokošku kraj sebe pa još pola dana razmišljaš posle koja je sad ova, gdje sam je pokupio, zašto, jesam li ju, ako jesam kada ? jesam li bio dobar .... mali milijon pitanja .... A da ne pričam što sam znao sve pokupit jer nisam htio navlačit gumicu, jer ono naše balkanski . jebanje s kurtonom je isto ko da perem noge u čarapama. Mogu samo Bogu zahvalit što nisam pokupio do sada SIDu il neku težu spolu boleštinu. A picajzle ? Ma one su već kučne životinje ![]()
Favoriti |
|
|