|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
To mozesh da osetish ti koji imash skoro provajderski link...
![]() Sad vec zalazimo u teoriju velikih i malih brojeva... ![]() Ovde se ipak govori o malim brojevima, i ti je direktan link bolja varijanta, jer zasigurno svi serveri mogu da isporuche tu brzinu...
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Oke, u pravu si
![]() Inace po pitanju provajderskog linka.... drzite mi palceve. Ako sve bude kako treba, za mesec-dva (max) ce da bude celih 100Mbit! Sa tendencijom na jos brze!!!
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
A daaaaj...
Ne verujem... Jbt, gde ja zivim... ![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ajde, ne kukaj
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ja licno koristim dc++ super je program, samo sto sam se na pocetku namucio prvo dok nisam skonto da trebam imati hubove, a drugo - namucio sam se oko konfigurisanja programa. Ali se isplatilo.
Sto se tice skidanja od vise korisnika meni se nekad desi da downloadujem od 2 user-a (korisnika) ili sto mi se prvi put u zivotu sa DC++ dogodilo da maloprije downloadujem od cak 3 korisnika. Hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2007
Mjesto: duisburg
Downloads: 134
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg i 30.korg pa 800
![]() |
![]()
ja koristim dc vec 5-6 godina,najsigurniji je program za sve nase stvari...cesto mogu vrsiti download sa 5-10 usera...mozda je to i do mreze koju koristim ,16 mb /sec...ako ne znas bas nista oko toga ja cu ti sve potanko objasniti oko konfiguracije od pocetka do kraja na mom msn...pozdrav...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ja koristim torent a za ovo sam prvi put cuo skoro ajde nekaneko napise koji program se koristi i sta mi treba da pronadjem...
hvala pozzzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|