|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.01.2007
Downloads: 122
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg M3,Korg SP250
![]() |
![]()
Nova stvar je nova stvar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Razlika se oseca kad stavis klavijaturu do klavijature kao sto sam imao prilike to da uradim.
Sto nije receno ... efekti su daleko bolji na Tr nego na Le, izlazi su bolji na Tr itd. Pa cak su sami tasteri kvaliteniji na Tr. Jednostavno su dosta stvari kvalitetniji i poboljsani na Tr´u. Nekome te sitnice znace nesto a nekome ne znace. A u svakom slucaju vazi: klavijatura je toliko dobra koliko dobro vlastnik rukuje snjom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Le je najprodavaniji Korgov Synth svih vremena!
Cak je prestigao legende poput i M1 i T3. Samo zbog svoje dobre cene i mogucnost citanja semplova. Sverceri ga ne mogu ocima videti (sto se dá procitati i na forumu cesto)samo zbog povoljne cene. TR...samo dzabe bacanje para! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo, ja sam ovu temu i pokrenuo, pa bi se na kraju svima koji su sudjelovali i dali svoje odgovore i razmisljanja zahvalio..
Msm da vise nema potreba za daljnjim raspravama i odgovorima, jer vecinu stvari sto sam zeli saznati sam saznao i nazalost dogodilo se i ono sto sam odmah napomenuo da nikako ne zelim da se dogodi ( ban... ) Moja konacna odluka je: ako budem ostavljao Pa80 sebi, uzet cu jos Le-a. Ako ne, kupit cu PA800 i imati samo njega.. Razlog- Le kao i svaka druga klavijatura ima svoje prednosti i nedostatke..cijena je takva kakva je, moze se raci povoljna, kljava mi se svidja i kako radi i izgledom itd..da imam para za nesto vise i bolje bi uzeo, ali nemam niti mi treba, jer ako 80 % ljudi jos dan danas oko mene svira PA80 i Le-a ili slicno, zasto bi se ja pravio budalom pa davao pare koje nemam, za boljeg workstationa.. I na kraju, jos jednom hvala vam svima na iskustvima i savjetima..pozdrav
![]() |
Favoriti |
|
|