|
![]() |
#31 |
Banovan!
|
![]()
Koliko bi mu trebalo da ucita 250-300 mb sa USB ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Drugar foruma
|
![]()
Nisam probao tako veliku banku ocitavati,racunaj 8-9 minuta za 250-300mb
Kod mene za 100mb treba mu 3 minute |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Mislim da ce ti uzeti jedno 13/14 minuta, ne znam tacno. Loadirali smo neko veliko
Piano ovde, 220MB, uzelo je dobrih 12 i po minuta. Interesantno je kod samplova to sto ako 100MB se loadira za 3 minuta onda 200MB ne ide za 6 samo duplo nego ide 3 duplo, zasto neznam al kod svake masine je mislim skoro isto.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.05.2008
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Prijatelju, kako si zadovoljan sa bojama i kakve su te boje sto mogu da rade samo sa 320mb memorije za M3?
Imam istu klavijaturu sa fabrickih 64mb pa bih da kupim jos memorije ako stvarno mnogo znaci! Dodato: POZZZ MARE! Zanima me set boja za M3 sa 320mb i znas li koga da ima takav M3 sa full memorijom i bojama? Grujo Promijenjeno od Grudzi (11.02.2009 u 23:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pa zar m3 nema 256mb Rama u fabrickom (originalnom) stanju??
![]() |
#36 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne, sve se plaća. I to preko 1000 kn, što bi bilo cca preko 150EUR, dok je npr 512Mb za fantoma oko 300kn, cca50 EUR. Navodno za M memorije nema bilo gdje, već je to Korgov proizvod... Ma, samo ubiru pare...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Drugar foruma
|
![]()
Korg M3 tvornicki ima 64mb Ram-a,kad se ugradi prosirenje od 256mb dobije se ukupno 320 mb Ram-a.Ta memorija od 320mb je namjenjena za semplove,nema u njoj nikakvih boja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.07.2008
Downloads: 510
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
Probao sam M3 klavijatura je do j....kupuj neces pogresiti!Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Posle tolikog mlatenja na sintu price se menjaju. Imam M3 vec dugo sada.
Da ispravim Dareta prvo, on mozda je pricao o M3 XPanded, to su 320MB boja koje dobijas za free od Korga i nisu igracke vec su stvari bolje nego ono sto ima fabricki unutra. Sto se tice M3 kao sint, mnogo je ona napred u vremenu od bilo kojeg Extrema al naravno, to je za programere i ljude koje stvarno znaju nesto o masinama i programiranju, sto se tice nasih nema tu sta da se prica, fino prodas Triton, kupis M3, loadiras Tritinov set unutra i svako zadovoljan...ahahahaha...sad je prica drugacija, srao sam i ja nekad. Extreme nije ni blizo M3a, dovoljan je kompleksnost Filtera na M3 da ubije svakog Tritona, ne ostale stvari, naravno za one koje znaju sta su Filteri i za one koje imaju uslove da uporede Filtere na M3 i Extreme na istu fabricnu boju. Vec sam juce zavrsio 5 Setova za M3, mesano, samplovi i unutrasnje koje ne smem postaviti linkove ovde za te setove al mene impresira vise nego Triton. Sint i nije skup, sint je najjeftiniji od workstations sada, prodajem ja svoj ako ima neko zainteresovan...sto se tice Radias boarda i to je prica sama po sebi al dzaba je to opisivati ovde kad 90% nije ni culo sta je to i samo opet ce te napasti sa JV pricama... Pozdrav Dodato: A da pitam administraciju??? Zasto ste maknuli Edit opciju il corav sam ja? Dodato: A za one koje imaju M3 uskoro cu postaviti neke FREE boje bazirane na unutrasnji ROM na MIDI EAST forumu pa mozete isprobati...ni samo editiranje boja na M3 nije bas itso ko na TRITON, ima jos mnogo toga dodato, nece bit lako ni prepisivanje parametara sa jednog na drugog sinta jer na M3 ima mnogo vise parametara. Ono sto sam juce zavrsio nije ni pola od svega sto sam za M3 uradio, ono je vise sve bazirano na Samplove, unutrasnje boje su druga prica...sve odnovo.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, Promijenjeno od BasariStudios (13.02.2009 u 01:00 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ajde baci i neki MP3 demo od tih setova sto si radio za M3. Zivo me zanima kako zvuci...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
|
|