Khm..
Pa onaj, a-wave, tako nekako... Ne može puno pomoć, al npr iz korgovog formata u wave ili aiff, tako da je iskoristivo u fantomu...
Dodato:
...želim lijevu ruku (harmu - strings) prebaciti na individual - output 3,4 (pitanje 1 - ako kao output za neki layer postavim "B", znači li to da ta boja izlazi stereo na 3 i 4 output?)
Imam problem taj što na harmi koristim reverb. Ako ju pošaljem na output 3, reverb te boje ostaje (čuje se) samo na L+R izlazu. Ako postavim efekt tako da izlazi na 3+4, onda i ostale boje te kombinacije šalju svoj reverb na izlaz 3,4. Ja nisam provalio.Tko zna?
Dalje;
Korg M1 spojio sam MIDIjem u FantG. Namjera mi je svirat harmu na M1 tako da je vuče boju iz FantG, pri tom oslobodit oktavu i pol na Fantomu. Ajd, to sam uspio - funkcionira. Al sad, za neke pjesme potrebna mi je na fantomu oktava više, pa bih uz harmu na M1 odsvirao npr. neku trubu al da ju povuče s Rolanda. E, to nisam uspio učačkat, a probao sve vezano za midi. M1 vuče samo boju koja je na ch1 i to je to. Probao sam u Combi na m1 postaviti layere s različitim ch, al ne pomaže... Nadam se da sam bio jasan. Ps. m1 ne prepoznaje kako su layeri na Fantomu raspoređeni od-do, on boju svira preko cijele klav čak i kada je layer na fantomu isključen (KBD)...
Promijenjeno od TomyCroSound (16.02.2009 u 23:49 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|