Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 25.10.2006, 09:32   #17
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Vidi prijatelju, Yamaha EX7 je najbolje od Yamahinih worstationa prije pojave S-80/90 i Motifa. Ima dobar sampler, kvalitetan i čvrst engine, vrhunski ton generator i mali milijun mogučnosti nadogradnje. Danas mu je cijena dosta prihvatljiva i za 700 € mislim da neću moči dobiti ništa kvalitetnije kad se pogleda odnos hardwar & softwar od strane workstationa. Znam da će mnogi skočit i reč za te pare uzmi LE-a ili dodaj par stotina eura pa Motifa, no ja se baš guštam na njeg. Imam kako sam već reko Pa80 (koji će uskoro ić u prodaju, i uzet ću prerađeni Pa50). Pošto već imam KORG-ov aranžer s vrhunskim bojama želim na stageu imat još jedan engine ali drugog proizvpđaća. Naravno da bi bilo lijepo imat Yamahin Motif ili Rolanovog Fantoma, ali to mi je brate prepuno novaca, a malo slabiji kvalitet ću dobiti s EX-7. Inaće EX-7 je nasljednik Yamahe W-7, koja nije imala sampler, ali je bila jako dobar workstation. Ne toliko popularna u našim krajevima, ali za "zabavnjake" vrlo zahvalna. Inaće preferiram kombinaciju brze i teške tipke. Pošto sound harmonike i narodnjačkih boja ganjam preko KORG-a, za klavire i zabavnjake trebam težu klavirsku tipku, što Yamaha mislim od strane svojih workstationa daje najkvalitetnije. Zato sam odabrao ovu kombinaciju, jer EX-7 je po meni najprofesionalniji synth uz S-90 od strane Yamahe. Dobro tu je i Motif, no ja ga gledam više kao synth za studio, a ne za live svirku.
kreso je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
kakva, psr1100, yamaha

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:47

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije