|  | 
|  | 
|  20.02.2009, 19:48 | #1 | 
| Moderator |   

Sve u svemu, ja sada da mogu da je nabavim za male pare, rado bih je uzeo jer je pre svega KVALITETNA klavijatura. Sve boje sa DX serija sam trpao u nju i radila je besprekorno, samo su joj mana dugmici. Posto su gumeni dugmici na brojcaniku, desava se da crkavaju mikroprekidaci pa dugme ne radi. A takodje se desava da kad pritisnes jednom dugme npr. 4, on ti izabere boju 44, jer izgubi kontakt pa ga ponovo dobije i skonta kao da je dva puta pritisnuto. Pozz 
				__________________ www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! | 
|   |   | 
|  20.02.2009, 20:11 | #2 | 
| Ovaj baš voli da kuca |   

ys100 upisujes 100 boja a u ys200 znaci 200.Sve sto ima napravljeno na dx serijama ide u nju.Portamento nema a jako dobru tastaturu ima.Tesko se nalazi jer je davno izasla a cjena joj je 100-200e.Licno misljenje moje je da i pored toga sto je ruzna jako zahvalna klavijatura.Signal izlazni joj je puno jaci recimo od dx serija!Kupi je i neces se pokajati.Njen modul je TQ 5  za one koji ne znaju a u taj modul upises kompletan V50i  kartica pase od V50 u njemu.Tako da svi koji se sretnu sa ovakvim stvarima znaju odprilike sta i kako! Nadam se da sam pomogao
		 | 
|   |   | 
|  20.02.2009, 22:55 | #3 | 
| Kao kod kuće |   

Ubuduce pazi gde postavljas temu!!!

__________________ Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! | 
|   |   | 
|  21.02.2009, 13:50 | #4 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 03.08.2008 
				 Downloads: 93 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|  Sorry...