|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E ovo je već neka novija informacija...
Pedala ima stereo džek, a imam mogućnost biranja šta da pojačam s pedalom ,u funkcijama samog sinta. E sad ako kažeš da ta pedala ne može tako da radi,to je druga stvar. Da šaljem nešto na sub izlaze gubim efekte...A imam i pedalu koja može to odraditi.Nije to to. Onda FC9 .Mada mi se čini da je i ova radila kad sam kupio sint... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.09.2006
Mjesto: Svud po malo!!
Downloads: 2902
Uploads: 2
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Klavir
![]() |
![]()
U mitrosu je ista cena i Fc-7 i Fc-9.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Znaš li koja je cijena...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Ja i zaboravio da pitam da li je FC-7 Volume pedala ili Espression ped. Tebi treba ova druga. FC je kod nas 80-100 evrica. Ja sam isto u Mitrosu uzeo M-Audio,oko 30-40 evra, radi bez problema. Imam i neku Rolandovu koja ne radi na Tyrosu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.09.2006
Mjesto: Svud po malo!!
Downloads: 2902
Uploads: 2
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Klavir
![]() |
![]()
Ove Fc su 69 eu,u mitrosu.Espression je FC 7 a ova FC 9 je volume.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
Na sub izlazima gubis efekte??? E ne mogu da verujem sta su idioti napravili. Ne menjam ja moju psr 9000 ni za sta. Ovde lepo posaljem na sub sta hocu, stoje efekti sve radi kao svajcarac.
DODATO: Ljudi ja se izvinjavam. Izgleda da sam dao neke pogresne informacije. Sad sam prelistao po netu, i fc7 bi trebalo da radi na VOLUME ulazu. A razlika u fc7 i fc 9 je zato sto je fc9 dupla (2 ulaza i 2 izlaza) i moze da radi isto kao i fc7 (na volume ulaz-u) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Znači , opet sam na starom.
![]() Ne gubim sve efekte kad idem na sub... Trebalo bi biti isto i na tyros i na psr900. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|