|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.11.2007
Mjesto: Svedska
Downloads: 507
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG TR I KORG PA500
Interesi: svirati
![]() |
![]()
koja je razllika izmedu pa50 i pa1xpro hahaha?...
volio bi znati ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Pa50 i Pa1XPRO su DVA RAZLICITA SVETA i ne mogu da se porede, al' ajd...
-Pa50 je amaterska sprava (iako je "Professional Arranger"), a Pa1XPRO je profi sprava. -Pa50 ne cita semplove, a Pa1XPRO cita, ima 32MB memorije. -Kvalitet kucista kod Pa50 je sr*nje, dok je Pa1XPRO vise odradjen od metala. -Dirke na Pa50 su katastrofa, a Pa1XPRO ima hammer dirke (76 komada). -Pa50 nema u sebi ugradjen vocalist, a Pa1XPRO ima. -Pa50 nema Touch Screen ekran, a Pa1XPRO ima. -Kvalitet izlaza je mnogo bolji kod Pa1XPRO. -Pa50 nema klizace za svaku traku posebno, a Pa1XPRO ima. -Pa50 ne moze da ima DVD-RW/CD-RW, dok Pa1XPRO ima. -Pa50 ne moze da ima MP3 Board, a Pa1XPRO moze. Znaci...U ovim cinjenicama koje sam napisao, Pa1XPRO vodi 10:0 protiv Pa50...
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (08.03.2009 u 13:20 sati) |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
kakva amaterska sprava druze, nema pojma o tome. da ti znas kako on pare zaradi...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Vi mene zajebavate?
Da li da zavalim bandzolina samo ovome shto je otvorio, ili i vama dvojici koji nasedate?
#5 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
e bre pretece me druze ........
ova tema odmah u lock ovakvih gluposti je na tone napisano na forumu i nijedna nije odvela nigde osim u raspravu pa lock...
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|