|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#81 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
milance,
opet stvar ukusa. Neko to voli da slusa a neko ne. Nisam apsolutno protiv improvizacije, ali to cesto zna da bude neumereno i preterano. A i cesto sluzi kao dobar izgovor kad se ne zna original forspil. U selima u Stigu u okolini Pozarevca, cesto se desi da te onaj sto je narucio pesmu, kad pocnes da improvizujes neki forspil, prekine i kaze: "Stani malo, to nije ta pesma, ne ide tako". Nema tu mnogo rasprave, kaze ti da ne sviras ako ne znas pesmu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Vidim da se ovde mesaju babe i zabe.E u tom slucaju za mene su najbolji klavijaturisti Mocart i Betoven!Samo me interesuje kad bi bili medju zivima da li bi svirali Korg Pa ili Yamaha Tyros?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
ja ipak najvise volim Baha,doduse on je bio orguljas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
he ja svirao sa Kemalom Malovcicem prije nekih 30 godina , a on bio harmonikas pa mene pratio i uvijek mi uzme neku intonaciju da riknem do kraja pjesme hehehe Kemo je car,neka se rijesio harmonike.a sto se tice klavijaturista njih je i previse dobrih a izmedju njih je i jedan EDO GRAND koji me je docekao na jednom koncertu pa sam se uplasio kako ce to dijete mene da otprati i bilo je fantazija od svirke.samo EDO GRAND nije vise mali nego je veliki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma ja sam najbolji klavijaturista. Kad zasviram i zapevam svom drustvu, nema boljeg. Nece da me menjaju ni za jednog drugog. Ni za Kosmajca ni za Cortana. Najbolji sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Banovan!
|
![]()
Bojan Stanimirovic Boki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Kao kod kuće
|
![]()
E sada moram i ja da dam komentar.Za mene su najbolji klavijaturisti oni koji su kompletni u smislu poznavanja stilova muzike,sto znaci da bilo da svira,orijentale,dvojke,jazz,blues,klasiku,zabavnj ake,dobro zvuci i sto mogu da odrade sve,malo ih je ali ih ima.Meni se svi svidjaju od dosada pomenutih i necu nikoga da blatim,svi imaju svoje prednosti i mene,ali ja malo gledam drugacije na muziku,meni je bitna cela slika,tako da u stvari nema najboljeg.Moja stara recenica je da je najbolji onaj koji najvise love uzme,a znate i sami da je za to vise potreban mozak i pristup gostima nego virtuoznost.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa zaboravili ste doktora i cara na klavijaturama! Dr. Rade Petrović KOSMAJAC!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
opet da vratimo malo ovu temu u zivot,heheh.spomenuli smo sve ove klavijaturiste ,a nismo spomenuli lukasovog klavijaturistu Marka Cvetkovica(folk house bend),mogao bi i on da se spomene... takodje svestan momak,svira dosta stilova,takodje je i razdvojen skroz.pogledajte snimke pa se uverite
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Kao kod kuće
|
![]()
Da Mare je extra muzicar,slazem se kompletan je skroz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klaviaturista, najbolji, vas |
|
|