|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
|
![]()
Show program ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banovan!
|
![]()
sta? koji program?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Pocecu na kraju da delim kartone za glupost!!! Ajde uozbiljite se malo!!!
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kao kod kuće
|
![]()
Vidi imas u tim setovima po imenima,tipa Organ,Mala Kabina,Sopran itd,uglavnom svi tako nazovu,a ako ne znas kako treba da zvuci nesto pitaj nekog kolegu harmonikasa da ti na harmonici pokaze,a u pa500 je ovako,nadji u rom bojam cassoto-mala kabina,clarinet ac-najslicnije sopranu,a organ je ne znam napamet iz glave ali to je gde pise nesto accordeon 16+4 ili sl.Ali brate u downloadu imas sve.
http://www.yu-midi.com/forum/downloa...do=file&id=752 Evo skini ubaci i rokaj ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od svrakan (30.03.2009 u 09:23 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banovan!
|
![]()
hVALA TI JARANE!
Hteo bih i tebi i tesli da se zahvalim na pomoci! Zadovoljan sam sa tom klavijaturom! Puno pozdrava! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Kao kod kuće
|
![]()
Tu smo da pomognemo jedni drugima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banovan!
|
![]()
Kolega...jel imas i ti PA500?
Recimi ti, jer si sigurno malo vise vremena sa korgom, a ti bolje od mene znas. Kako na tvojoj pa500 zvuce te harmonike sto si reko na download? Super su, jel? Sta mi kazes? Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Kao kod kuće
|
![]()
imam pa800
|
![]() |
![]() |
![]() |