Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 03.04.2009, 08:34   #27
Igorčina
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 01.04.2008
Mjesto: Nekad Priština, sada Aranđelovac
Godina: 48
Downloads: 1066
Uploads: 12
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Guerrini superior 2, Korg Pa2xpro
Interesi: Pecanje
Igorčina befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Igorčina pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Pozdravljam ''NAUČNIKA'' i cenim njegov ''PRIJATELJSKI'' savet...samo nigde ne videh link...

Moje mišljenje je : ''Ako se postave terce na dowload, onda treba da budu za sve tonalite i u svim varijantama...pa da kao takve uvek budu dostupne za sve nas od početnika forumacije do moderatora...tako da svi oni koji iz određenih razloga (za one koji rade dva posla , imaju porodicu...) nemaju uslova da se posvete svom instrumentu u potpunosti imaju tu mogućnost da svoj instrument dopune kvalitetnim stvarima...zato je ovaj sajt vrhunski!!!

Uostalom, zato i postoji UPLOAD i DOWNLOAD, zar ne...ali ne da bi kačili svakakvo đubre već one odabrane i kvalitetne stvarčice...zato upućujem apel moderatorima da pre publikovanja prelistaju sve što dolazi sa UPLOAD-a...kako ne bi smo svi mi gubili dragoceno vreme ubacujuću u klavijature razne gluposti...neka to što ima na DOWNLOADU bude kvalitetno...jer ćemo svi mi generalno zvučati mnogo,mnogo bolje...

Ne želim nikoga da uvredim, jednostavno to je moje mišljenje...

P.S.

Obično se kaže u narodu : Daj čoveku vlast da mu vidiš čast!!!
Pozdrav za 220V
Igorčina je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
pa1, terce

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:19

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije