|
![]() |
#27 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdravljam ''NAUČNIKA'' i cenim njegov ''PRIJATELJSKI'' savet...samo nigde ne videh link...
Moje mišljenje je : ''Ako se postave terce na dowload, onda treba da budu za sve tonalite i u svim varijantama...pa da kao takve uvek budu dostupne za sve nas od početnika forumacije do moderatora...tako da svi oni koji iz određenih razloga (za one koji rade dva posla , imaju porodicu...) nemaju uslova da se posvete svom instrumentu u potpunosti imaju tu mogućnost da svoj instrument dopune kvalitetnim stvarima...zato je ovaj sajt vrhunski!!! Uostalom, zato i postoji UPLOAD i DOWNLOAD, zar ne...ali ne da bi kačili svakakvo đubre već one odabrane i kvalitetne stvarčice...zato upućujem apel moderatorima da pre publikovanja prelistaju sve što dolazi sa UPLOAD-a...kako ne bi smo svi mi gubili dragoceno vreme ubacujuću u klavijature razne gluposti...neka to što ima na DOWNLOADU bude kvalitetno...jer ćemo svi mi generalno zvučati mnogo,mnogo bolje... Ne želim nikoga da uvredim, jednostavno to je moje mišljenje... P.S. Obično se kaže u narodu : Daj čoveku vlast da mu vidiš čast!!! Pozdrav za 220V ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa1, terce |
|
|