|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
Bio sam banovan (?!)do malo pre (prvi put u zivotu) i reseno je sa adminom, pa nisam mogao da odgovorim, da se to sve desilo u toku edita posta u kom nije bilo ni jednog linka.
Bitno je da je sad sve OK. Da samo dodam, da to u vezi reklamiranja linka u pravilniku nije bas sasvim precizirano: Citat: Reklamiranje je zabranjeno Forum nije mesto za besplatno reklamiranje Vašeg posla, sajta, firme, ili bilo čega što moderatori ocene kao očiglednu zloupotrebu foruma za besplatno oglašavanje... - Mislim, i da je ostao link koji sam brisao, nicim nebi povredio Pravilnik Yu-midi-a,osim same subjektivne ocene moderatora,koja je, po meni prestroga u ovom slucaju. Mozda bi trebao da otvorim novu temu u vezi toga...... Izvinite za OFF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Aj evo skrenut cu i ja malo na offtopic...
Ujedno si i u pravu ali i nisi... Ovo niej uvrede za nikog ali nas narod moras tako drzati strogo pod kontrolom kako bi sve islo kako treba... Jest siugurno strogo vodenje ovdje od moderatora, ali zamisli da se tako ne radi sta bi sve bilo, ne bi se znalo ko pije a ko placa. Ali eto bilo bi pozeljno da se vratimo temi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Godfather
|
![]()
Nishta nije prestrogo, i do sada je bilo sasvim lako zakljuchiti da se dozvoljavaju linkovi do stranica proizvodjacha same opreme, i to je to...
Ne vidim razlog za dalju diskusiju i dublju analizu nepostojeceg problema. Nije trebao odmah ban da bude, i to je greshka u sistemu, koju smo napravili josh pri prvom podeshavanju. Ban je namenjen za linkovanje profitabilnih stvari. Z linkovanje neprofitabilnih ide opomena. Sad sam sredio stvar, da ne bi opet bilo problema.
![]() |
#14 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
ja mislim da jos nismo rijesili problem bar onaj problem treme kod nasih clanova jer je vrlo veliki rizik bilo sta postaviti a da ne ustanovis da je to profitabilno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Godfather
|
![]()
Uvek mogu nekoga od nas da pitaju na pm, pre nego shto postuju...
![]()
![]() |
#16 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Mislim da je vreme za povratak na temu.....
Jel uspeo neko da formatira USB tako kako kaze i da li to radi (u sta ja cisto sumnjam mada bih voleo da moze) pozzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vredan član društva
|
![]()
Formatirati i nije neki problem, ima milon programa, samo treba znati tacno koji je FAT.Mislim da sam ja to davno radio sa Partition Magic-om, koji moze da radi sve formate od Low level-a , pa nadalje.
Znam da je za PA1X FAT12 ,pa verovatno i PA800 koristi isti FAT. Postoji tu drugi problem; kako adresirati OS da se semplovi citaju sa dva mesta tj. sa SSD i sa Flash memorije. Mislim da ovo spada za sada u nemoguce, dok neko ne uspe da "prepravi" OS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
to je i moje misljenje
![]() pozzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 140
Uploads: 1
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Ja sam naso neku stranicu gdje se moze skinuti program da formatujes usb disk drive na FAT ili na FAT32. Program radi na 2K ili XP.
Neznam gdje mogu da ostavim link od te stranice kako ne bi dobio ban.mozda je najbolje da poslajem ovom sto je postavio ovu temu pa neka on sam proba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Godfather
|
![]()
Poshalji meni link na pvt, da proverim o chmu se radi.
A mozesh program i da uploadujesh na download centar u odeljak za programe, pa cu je, pre nego shto ga propustim, proveriti da li je oke da bude ovde. ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|