|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#91 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.02.2007
Downloads: 733
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
PERICA ZDRAVKOVIC i kraj. Kroz koju je muzicku fazu prolazio Perica.kroz tu je fazu prolazila cijela estrada.
Znaci klavijaturist kao klavijaturist.Svaka cast mici, ćiri i ostalima stvarno su jaki muzicari.Ali nema nista jace nego kad dodje neki harmonikas ili klavijaturist koji svira na dx 11,ubija sviranjem.10 put jaci muzicar od mene.i onda dodjem ja sa svojim pa 800.I kad stiskam start, njih nema nigdje. Tako je i sa ovim sto usporedjujete Ne mogu nikako smatrati jakim klavijaturistom koji i dan dansas svira na dx 11.Od kojeg i danas znam napamet parametre u operatorima za svaku boju. A slozit ce te se svi, da je za te stvari Pera daleko,daleko,daleko najjaci |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
MIslim da si ovo poprilično u krivu .
A da je čovjek odličan harmonikaš ,jest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Nishki
|
![]()
Ja mislim da je Rolandinjos najbolji klavijaturista.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne postoji najbolji.Sto ljudi sto cudi,a o ukusima se ne raspravlja,ima ih jako mnogo dobrih,nekom je ovaj nekom onaj,a najbolji je Milanceshow samo je skroman pa gura desetara napred umesto sebe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Slusao sam Marka skoro na Akapulku, svirao je folk house bend bez Lukasa, momak svira opasno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]() Citat:
Da je tako,kompletna estrada toga vremena bi zvucala u tom stilu,sto se nije desilo naravno. Covjek jeste bio dobar muzicar....kao aranzer takodje....kao kompozitor-manje-vise.To i danas radi,a kako, stvar je muzickog ukusa. Sumnjam da vise uopste profesionalno svira harmoniku.Nekad jeste,i to lijepo.... Kao muzicar je ipak proslost. A da ima dobrih ima,kompletnih takodje ima(doduse malo) a ima i vrhunskih,ali svaki ima svoje osobine i kvalitete. Tema moze ici beskonacno,i ne vidim joj kraja. Pozdrav, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
slazem se sa time sta je sejox rekao ... jos iz tog razloga da u balkanskoj muzici i vlaska muzika pripada ... nisam procitao sve poruke ali ne verujem da je neko pisao o vlaskim ili rumunskim muzicarima odnosno klavijaturistima (koja je to luda rec ...)
pa jel smo mi vlasi/rumuni vama uopste neinteresantni? ko ovde ne zna barem jednog vlaskog harmonikasa treba da se stidi ... kolege hrvati i bosanci oprosteno, oni izgleda ni ne znaju da u srbiji postoje vlasi ![]() pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Nishki
|
![]()
@grandia
Ja mislim da je ovde rec o klavijaturistima,a ne o harmonikasima...... Vlasku muziku volim i sviram je,ali ja licno neznam mi jednog klavijaturistu koji je sa vlaskom muzikom bio zapazen. Moj dobar prijatelj je Zoran Cukic sto svira sa Davorom.Imam dosta prijatelja koji su vlasi.Volim ja vlasku muziku i to mnogo.... Nije ovo mesto za takve stvari,kakve si poceo......... Poz!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ijao .. kuku mene .. lol
izvinjavam se drug milanceshow ... izgleda da sam se pogresno izrazio ... nisam hteo nikoga da vredjam, a ukoliko jesam izvinjavam se ... ja reko vazu se i harmonikasi ... ali srdjan svira i na klavijature a i bozin takodje ... zna se ko je bio majstor za gajde kolo ... ciao |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klaviaturista, najbolji, vas |
|
|