|
|
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
@ Svirko
A dalje ide ... Ti si letva moga plota (tarabe) U te čavle (eksere) svi zabijadu Ja popravljam svoju lesu (tarabu) Ja popravljam, drugi trgaju ![]() A daleko najnenadjebive tekstove imaju Vatrogasci ![]() Voljela i da se igraš s vatrom Duboko si disala svu noć Pustio sam "goluba" za jatom Vikala si glasno u pomoč Nešto divlje bilo je u zraku Suzne oči ništa ne vide Gušila si se u crnom mraku A željele si jake vjetrove Hej ženo daj mi daj Dok kažem ajn, zvaj, draj Tanjur graha i ljute rakije Pa ću ti svirati, nosić sondirati Dok rano jutro ne svane Ili jo bolja ... Aaaaaaaa ti kažeš ne ti kažeš da Aaaaaaa opaj dira opca haj Kada dođe ljepo vrjeme, zamirišu parkovi Zaljubi se ti u mene pa da vidiš ljubavi Skoči, skoči mi skoč Skoči skoči mi opca haj Skoči, skoči mi skoč Skoči skoči na konjiča Gore dolje, ap end davn Može konjić svukuda Skoči, skoči mi skoč Skoči, skoči na konjiča Da sa njega nisi sišla Ne bi nikad plakala Zato ti ne kudi konja kojeg nisi jahala ![]()
Favoriti |
|
|