|
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: Rotterdam
Godina: 43
Downloads: 355
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PA 800+Le
![]() |
![]()
Vaterpolo treneru se desi maler - dva dana prije svjetskog prvenstva razbole mu se tri igrača.
Šta će, mora skrpiti tim pa objavi oglas da traži igrače. Sutradan, javi se na oglas jedan bez nogu. Trener će, ne vjerujući svojim očima: • Šta ćeš ti ovdje? • Ja jednom rukom pucam i dodajem, a drugom plivam! Skoči u bazen i pokaže treneru a trener se oduševi pa ga primi u tim. Malo kasnije, dođe drugi bez ruku i kaže: • Jednom nogom plivam, a drugom pucam! Pokaže u bazenu, kad on - još bolji nego prvi. Zatim, malo kasnije, dovedu trećeg tipa u invalidskim kolicima, bez ruku i nogu. Trener popizdi: • 'Ajde nekako još i ova dvojica, ali koji kurac ti ovdje tražiš? On mu odgovori: • Ja jednim uhom plivam, a drugim dajem golove! • Hajde - kaže trener - Da i to vidim! Bace ga oni iz kolica u bazen i on potone. Prošlo 20 sekundi, nema ga. Prošlo 40 sekundi - ništa. Nakon jednog minuta izvade ga nekako iz bazena, a on, jedva živ, pljujući vodu kaže: • Jebem vam majku, ko mi je nabio ovu kapicu na glavu!!? evo jos jedan!!! Dodato: Došla dva pandura pred javnu kuću i lupaju na vrata. Otvara se špijunka i portir ih pita: - Šta je, šta hoćete? Jedan od pandura odgovara: - Pa,znate, ovaj ,kako da kažem, mi imamo deset eura i htjeli bi nešto da kresnemo. Portir im odgovara: - Za te pare možete jedan drugom da popušite! Nakon desetak minuta neko opet lupa na vrata od javne kuće, portir otvara špijunku i vidi ona dva pandura od maloprije. - Šta je, šta sad hoćete? Na to mu oni odgovoriše u glas: - Da platimo! Promijenjeno od sejtan_nl (19.04.2009 u 08:05 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|