|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Imam stariju Yamahu i svi ritmovi mi rade OK. Medjutim, konvertovao sam jedan ritam sa Rolanda E50 i radi normalno samo sto ponekad na trenutak se stisa ritam. Mislio sam da je napon u pitanju, ali to mi se desava samo na tom ritmu. Utisao sam ga, ali opet se isto desi (kao da potone na sekund). Da li je neko imao slican problem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
verovatno je ostala na nekom tracku midi control informacija(npr za jacinu) CC#...pokusaj edit da vidis koje su informacije osim nota na odredjenoj varijacijili ili gde ti se desava promena jacine
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koja Yamaha? Ako je ritam prenatrpan instrumentima, onda je moguce da je do polifonije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
U pitanju je Yamaha PSR 350... To su one starije malo...
Stisao sam sve u Style Works (style editor) i uklonio neke instrumente, ali opet se isto desava. @Marko Kraljevic Gde to mogu da pogledam? Na klavijaturi nemam editovanje ritma jer je stara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Bice pre, shto marco kaze, da se zahteva veca polifonija nego shto je tvoj instrument ima...
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 31.10.2006
Downloads: 15
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Imao sam spravu pre jedno 6-7 godina,i sto se tice ritmova isto sam mucio muku,jel stalno nesto nije valjalo,na kraju sam napravio sam par osnovnih ritmova i sa tim vezbao.Psr 350 ima max. 32 tona polyfonije,sto je sasvim dovoljno,pre ce biti da ti u nekom tracku ima neki layer koji ti pravi to,probaj da procackas po Stylework-u.Koji je to ritam,ostavi mi mail da PP da ti posaljem imam dosta ritmova za tu yamahu.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
To se desava na B varijaciji na kontri bubnja i desava se kada hocu da sviram desnom rukom uz ritam. Tako da bi trebalo da je polifonija u pitanju. Hvala svima na pomoci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|