|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Ja sam na mojoj psr1500 koristio stikove od 512mb, 2gb, i 4gb i svi su radili kako treba, tako da do velicine stika nije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Pazi, meni se na psr3000 deshavalo da nece da mi ocita stick, pa cak i kad ga formatiram na klavijaturi..
Ali, kad ga formatiram na kompu (ne FAT32 ili bilo sta drugo nego FAT format) radi bez problema... Cak sam kacio i hard disk od 160 gb, cini mi se da je bio Western Digital, i radi i to mnogo brze i bolje od flash-a, tako da sigurno ne zavisi od velicine flash-a, vec od nepravilno formatiranog flash-a, flash-a losijeg kvaliteta ili klavijature... Pozdrav!!
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
vita uradio sam i to ali i dalje nece... do sad sam kupio oko 15 usb i sve sam ih podjelio kad netrebaju mi nego samo za kljavu... ali cim ubacim svoj onaj od 512 ocitava sve normalno... stvarno mi je muka....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
ja koristim stari transcend (oko 10g),veličine je 256mb i to mi je skroz dovoljno...Bilo bi i dovoljno 128b, al šta ću kad imam veći
![]() Ovo u tvojem slučaju nešto zeza, pitaj u servisu, odnesi tamo sve skupa pa neka oni provale grešku
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |