Pozdrav svima. Neznam zasto se na forumu neki ljudi trude da nekoga svojim rijecima pecnu,ujedu ,omalovaze itd. Ja sam postavio pitanje ( zamoljavam nekoga da mi objasni zasto nemogu nesto skinut a logovan sam) Eto recimo nisam znao tada da se moram posebno logovat za download i otprilike sam taj dan 1. novembar to i sazno od jednog prijatelja a sada kroz mjesec dana naso se Korguser 2005 sa rijecima "TREBO SI VEC DO SADA SHVATITI" a ko kaze da nisam shvatio prije mjesec dana, nemoraju se bas takve drske rijeci koristit ako je nekome neko pitanje glupo (a ima ih tona) jednostavno ga ignorisi nace se neko /a i nemora/ da ga uljudno objasni pa nismo svi na forumu sa fakultetima i akademijama da sve znamo evo ja recimo jasno glasno priznajem da nisam neki kompijuteras jedva se snalazim sa mnogim stvarima na pc.i netu neznam engleski itd, pa netreba nas valjda sada uz zid i strijeljat ako nesto neznamo NIJE SRAMOTA NEZNAT--SRAMOTA JE NEZNAT DA NEZNAS.Ovaj forum mi je pomogo ko niko kad sam posle rolanda preso na korga nisam ga sretno znao upalit pa su mi kolege clanovi(I korguser2005) pomogli eto neznam ni pravit ritmova pa netreba ni zato osudivat nekoga opet zahvaljujuci YU-MIDI sam sa downloada naso gotovo sve ritmove koje koristim mislim da bi bilo dosta nepostenije da te ritmove koje sam skino prepakujem kao svoje pa ih uplodujem da budem kao fin clan. Vjerujem da se svasta radi ali netreba sve u jedan kos i kad bi me sutra skinuli kao nevrijednog clana YU-MIDI opet bi reko HVALA YU-MIDI I NEKIM CLANOVIMA STVARNO SU MI POMOGLI POZDRAV.
|