|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#181 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Opet si se zaljubiška...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Nishki
|
![]()
Verovatno......
![]() ![]() Ima ljubavi na forumu......to je sigurno..... Naprimer : Tesla i Plavkica,to su srca dva. Ljubili se,grlili se sve do pola dva...... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
kao u stara dobra vremena osvojio je pesmom
![]()
![]() |
#184 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jebes mi sve ako nas neki likovi ne trpaju..
![]() |
#185 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Moram da demantujem milančeta za ljubav... Plavkica je slobodna milanče samo navali...
@mladen provereno da nisu tipovi ako ćeš mi verovati na reč
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Nishki
|
![]()
Jel si siguran Tesla?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.04.2009
Mjesto: Bgd
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Dobro vece svima......
Da, Milanche 100% smo i Dacka i ja zenskog pola ( sto nam niko od Vas ne veruje, osim ljudi koji nas poznaju-Tesla)... Hvala Kuki...... I jos nesto Milanche( da ti razbijem sve sumnje), ja sam libero, ali nemoj mnogo da "navaljujes"..... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#188 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Zensko na drumu-opasnost na drumu....
Zensko na forumu-opasnost na forumu....pola foruma pada u trans.... ![]() Malo mi je jedan svjedok,drugar @tesla samo.... Ma daj Rolandinjos i ostala raja iz BG-a,navratite malo onako u tu turisticku agenciju,uzmite neki katalog i usput snimite situaciju.... ![]() O ukusima necemo,samo o spolu.... Ovo ja zbog Milanceta.....ne pali se on tako lako,ali nesto mi cudan nekako.... Pozdrav, Promijenjeno od Sejox (29.04.2009 u 21:22 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
......DOK NISAM DOSO JA...... ![]() al me idu ovi stihovi kad popijem...ufff pozdrav svim novima... Zeljko gdje si u bernu??tacno. da se nadjemo sad u subotu da popijemo nesto....
![]() |
![]() |
#190 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.04.2009
Mjesto: Bgd
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Bas, te krenulo.......
![]() Pozz
Zivi zivot punim plucima.............. Promijenjeno od Plavkica (29.04.2009 u 21:31 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
novajlije, predstavite |
|
|