|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#26 |
Nishki
|
![]()
Vidim da imate nove ideje oko kategorisanja demo sekcije......
Data vam je cela tema u kojoj ste vi gazde.......a pojedincima to ne odgovara.....cudno... Ovo je sajt za muzicare ,tako da nebih voleo da favorizujem klavijature..... @Boban010 Nema nikakvih problema zbog ovakve postavke u demo snimcima,nego ima problema u ljudima koji postavljaju demo snimke.... Mnogo je lakse kontrolisati TEME u demo snimcima,nego preslusati svaciji post i posle se juriti sa njim jer je podvaljivao midi fajlovima..... Mi veoma dobro kontrolisemo reklamiranje,tako da ti nigde u demo snimcima nisi video da pise "Ovo je demo snimak moje klavijature,za sve informacije javite se na telefon ili mail!" Ako neko hoce da kupi nesto od nekog,ni ti ni ja nemozemo to da mu zabranimo..... Tako da nagadjanje da neko nesto prodaje ,nije tacna...... To,da li se polemike vode oko sredjivanja klavijature ili ne,je stav i zelja svakog clana.Nemozes ti naterati nekog da vodi polemiku ako nece! Ko zeli da vodi polemiku oko sredjivanja klavijature,on to moze uraditi! Jednostavno je...... Kada cuje neki demo snimak,on lepo u temi pita kako je sredio klavijaturu i ako ovaj zeli da mu odgovori stvar je resena....... Kada kazes da je haos i da se teme gomilaju..... Zamisli kakav bi haos bio kada bi jedna tema imala preko 100 stranica..... Pa ti zelis da pronadjes neki demo snimak,pa da ga opet preslusas......Kada bi hteo da nadjes moj demo snimak u takvoj temi,to bi bilo uzaludno,jer......... Ja imam preko 1000 postova...... Imam preko 30 otvornih tema.... Tako da opcija SUCHE ili SEARCH ,nece ti pomoci..... Sto se tice razmene materijala...... Lepo pitas u temi coveka da ti da ili da postavi u download sekciji..... Sta je tu problem? @svrakan To i jeste problem oko zamene instrumenata,ali mi ne manjamo klavijature svaki dan..... Iz tog razloga postoji jedno prvilo u kome se kaze kako treba da izgleda naslov teme sa demo snimcima...... NIC clana - DEMO SNIMCI Tako da svi znamo o kome je rec u naslovu teme...... Svako clan treba da napise na kom je instrumentu svirano,a ako nije,ti napises pitanje i on ti da odgovor..... A i u profilu korisnika treba da pise koji instrument svira...... Tako da to nije problem.......... |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|