|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 107
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland,Technics
Interesi: make a music
![]() |
![]()
Ova zezalica jeste skinuta sa neta,a sto se tice procenata onih koji ne mogu da je rese,tu se ja ne slazem sa Ajnstajnom(ako je on uopste i smislio test,bar tako pise u propratnoj noti original zezalice),al ne zato sto sam ja pametniji od njega,nego zato sto mislim da je malo preterao sa tim malim procentom.Ali fakat,za ovo ti zaista ne treba superinteligencija,vec mislim da je dovoljna sasvim i prosecna,i bitno je,sto kaze Vaxy,strpljenje,tj.koncentracija:i fora je da se ne trazi resenje na netu,nego da se zaista uradi solo,sa olovkom i papirom...
![]() Dodato: Rešenje za Ajnštajnov test inteligencije: RIBICE DRZI NEMAC... Kompletno rešenje je: 1. kuća: Norvežanin, žuta, voda, klavir, mačići. 2. kuća: Danac, plava, čaj, truba, konj. 3. kuća: Britanac, crvena, mleko, violina, ptice. 4. kuća: Nemac, zelena, kafa, gitara, ribice. 5. kuća: Švedjanin, bela, pivo, harmonka Eto....ko je resio,cestitamo.... Dodato: Rešenje za Ajnštajnov test inteligencije: RIBICE DRZI NEMAC... Kompletno rešenje je: 1. kuća: Norvežanin, žuta, voda, klavir, mačići. 2. kuća: Danac, plava, čaj, truba, konj. 3. kuća: Britanac, crvena, mleko, violina, ptice. 4. kuća: Nemac, zelena, kafa, gitara, ribice. 5. kuća: Švedjanin, bela, pivo, harmonka Eto....ko je resio,cestitamo.... Dodato: [quote=drmitavet;84896]Ova zezalica jeste skinuta sa neta,a sto se tice procenata onih koji ne mogu da je rese,tu se ja ne slazem sa Ajnstajnom(ako je on uopste i smislio test,bar tako pise u propratnoj noti original zezalice),al ne zato sto sam ja pametniji od njega,nego zato sto mislim da je malo preterao sa tim malim procentom.Ali fakat,za ovo ti zaista ne treba superinteligencija,vec mislim da je dovoljna sasvim i prosecna,i bitno je,sto kaze Vaxy,strpljenje,tj.koncentracija:i fora je da se ne trazi resenje na netu,nego da se zaista uradi solo,sa olovkom i papirom... ![]() Dodato: Rešenje za Ajnštajnov test inteligencije: RIBICE DRZI NEMAC... Kompletno rešenje je: 1. kuća: Norvežanin, žuta, voda, klavir, mačići. 2. kuća: Danac, plava, čaj, truba, konj. 3. kuća: Britanac, crvena, mleko, violina, ptice. 4. kuća: Nemac, zelena, kafa, gitara, ribice. 5. kuća: Švedjanin, bela, pivo, harmonka Eto....ko je resio,cestitamo.... Dodato: Sto se iztriplira odgovor?Nesto nije u redu sa postom?
Yugo-nostalgchar ![]() Promijenjeno od drmitavet (11.05.2009 u 22:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|