|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Evo kolege da vas zamolim ako neko ima, treba mi rumba za moju yamahu PSR s700, da bude sa 2 varijacije. Prva varijacija onako, lagana rumba kao u zaletu, i onda na drugoj varijaciji da otkine. Nadam se da znate na sta mislim, ako neko ima tako nesto za yamahu bio bi zahvalan da okaci na download. Hvala unapred.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pa zar je moguce da u download centru nema ni jedna sto ti odgovara,koliko ja znam ima ih gomila,nijedna ti se ne svidja ili zelis bas nesto posebno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() |
![]()
Nasao sam par rumbi u download centru koje su bile slicne tome, ali meni treba nesto drugacije, evo navescu primer sa youtube sta mi ustvari treba:
http://www.youtube.com/watch?v=GfPGH9E95mM |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Radiceva rumba....Ako je neko ima taj set pa da postavi tu rumbu pa da je iskonvertujes...Ili da te ***** odradi za 150 evra i da je dobijes....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() |
![]()
Doticnog gos'n Radica sam jednom kontaktirao, i odmah mi je bilo jasno o kojem kalibru osobe je rec. Za stvari za sint nikada nisam davao pare, isao sam onim sistemom pomozi mi, pomocicu ti. Rumbu sam sam napravio sinoc, od jedne rumbe sa PA80 (nije Radiceva) pa sam konvertovao, menjao elemente i malo doterivao, tako da sada meni na moje amatersko uvo zvuci ok. Postavicu uskoro demo bas te rumbe sto sam napravio, pa mozete da cujete.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
rumbica je bas super, pogotovo prva varijacija. ova druga je nesto klasicno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|