|
![]() |
#11 |
Kao kod kuće
|
![]()
Dobro ga je udesio,samo moze to i bolje.
![]() A ono "suzuki" to je nalepljeno,nista posebno.
![]() |
#12 |
Nishki
|
![]()
Stvarno neznam zasto covek drzi sekiru pored klavijature.......
![]() ![]() Da izostri zvuk mozda???? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
drug milancheshow .. to je samoodbrana od pijanih gostiju koji vole da cackaju muzicaru po instrument.
![]() ti si sigurno doziveo interesante slucaje kad sviras na tezge. vrlo bi me interesiralo sta si ti a i ostale kolege doziveli dok su svirali tezge! jel moze neko da isprica nesto ludo sta mu se desilo na svirci? nemora u ovoj temi ... pozdrav! Promijenjeno od grandia (24.05.2009 u 20:15 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma to je zeni sigurno dopizdilo pa je letila sekira u klavijaturu ,tako i meni moja preti da ce biti sa mojim klavijaturama ako joj prekipi.
Pozdrav
![]() |
#15 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]()
znaci nisam sam u takvoj situaciji!
![]() moja meni preti da cu da letim s moje "frule" kroz prozor .. zatvoren prozor ![]() kaze: star si ko magarac i jos volis da sviras a nemas pojma! za koga sviras bre? cak i zule (pitbul) bezi kad te cuje! prodaj te drangulije! ![]() opasne nam zene, nema sta ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.09.2007
Downloads: 726
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
sreca moja ja nisam ozenjen pa mi zene neprete kojekakvim spravama po sintu.ali zato riba hoce da popizdi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nishki
|
![]()
Naravoucenije :
Ne pokusavajte sa zenom onu foru : "Ja sviram,a ti igras!" Ovoj prici vise lezi ona druga izreka : "Pevac peva,a kokoska pise note!" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]()
bilo je to odavno na jednoj vlaskoj svadbi, svirao orkestar zive dinulovica ...
pojavi se tu jedan malko udaren sa carapom kako se to kaze. znaci nije toliko bio zaostalan a nije zavrsio ni 3 razreda osnovne skole ... to znaci: nema ni malu maturu i covek izvadi frulu i malo po malo pridje na binu i kao bajage i on svira na frulu. poceli ovi iz benda da ga zezaju ... "kazi breskva" .. a aon "breksva" "kazi breeeskva" on opet "breeeksva!" ovi muzicari opet "pa ne breksva, kazi breskva!" a on "kajsije!" proslo neko vreme, pridje on do mikrofona na binu i kaze "muzicari vatajte pevaca malo nize!" ijaooo! gosti pukli od smeha a orkestar nikako da ga vataju jel bio brz ko spidy gonzalez ... Dodato: @drug caka ... ovi iz pozarevca i okoline su opasni sta se tice muzike ![]() da nisu mozda iz sela prugovo bili? ![]() pozdrav komsija! Promijenjeno od grandia (26.05.2009 u 15:58 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|