|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nabavi sebi HDD, nadji neki polovan iz nekog laptopa ili kupi novi . Nov HDD od 160 GB WD ti kosta oko 76 EUR nov a manjeg kapaciteta ces nov tesko naci. Kada ubacis HDD u Pa1x, kopiraj kakav hoces set i to je to...kakva zezancija sa CD , ovo -ono. Kupi disk i problem rjesen...Pozzz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Drugar foruma
|
![]()
Nemoj vise da se zamaras nego:
1.Ako hoces uspostaviti vezu izmedju klavijature i pc-ja moras staviti HD jer izlaz na sajzeru je neupotrebljiv bez HD (hard-diskovi izmedju sebe komuniciraju a ne nesto drugo) 2.Zasad mozes ucitavati samo set bez semplova i iskljucivo sa flopy-disk-a 3.Ako ti nemas HD u Pa1X moguce je da nemas niti 32 mb ram-a jer se u osnovnoj verziji pa1x kupuje bez HD i sa 16 mb ram-a....znaci proveri jer i posle instalacije HD-ka neces moci da ucitas set koji je veci od 16 mb Pozdrav
![]() |
#13 |
Nishki
|
![]()
@suad84
Da li ti mislis na CD Drajv? Jer CD player mi nesto ne ide u celoj prici.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.08.2007
Downloads: 196
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Da mislim na cd player ili driver kako ga ti zovesh,na to sam mislio,jer moze i sa time ,znam zato sto sam ja imao triton studio i stavio mu jedan cdplayer ,izvadio sa onih malih pc-a,i tako sam stavljao velike setove na studia,a imao sam 5 giga na njega.E sad mislim isto tako.ali shvatio sam makar da mi je potreban hd.
KAD SAM OTVORIO POKLOPAC ISPOD KORGA VIDEO SAM DA IMA SLICNU ILI ISTU RAM MEMORIJU KAO NA OBICNE TRITONE,TAKO DA TO ZNACI DA IMA RAM UGRADJEN NA NJEMU.....hVALA MOMCI UNAPRED..... Nema potrebe da citirate post iznad svog..... Promijenjeno od milanceshow (05.06.2009 u 15:49 sati) Razlog: brisanje citata |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
Ako ugradis CD Driver u pa1x onda ti netreba HD,mozes direkno od CD da ubacis set u Pa1x.Ako koristis Midi ili Matrice onda ti je najbolje HD,a mozes sve na CD da odrezes pa da koristis sa CD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Nishki
|
![]()
@suad84
Samo da si tacnije postavio pitanje,verovatno bi dobio brze odgovor.... |
![]() |
![]() |