|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.08.2007
Downloads: 196
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Sam sam sebi dosadan drugari,ali nekako mi dodje da prodam ovo cudo.!
Problem je u tome sto sada pokushavam da loadujem neke samplere preko flopy diska ali je nemogice. Reci mo ocu jedan set da loadujem a ono pishe This is not a Pa file! O cemu je problem? ocu deo po deo da loadiram na korga jer je kapacitet mali(flopydisk) Imam ram na njega 2x16.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
mislish semplove??? pa druze ne mozesh da loadujesh bilo shta ili bilo kakav sempl, mozesh samo korgov format, ne mozesh druge formate, npr. akai kurzweil itd.... e sad polako reci ti shta si pokushavao da ucitash, koja mu je ekstenzija??? Ako je nesto sto pa1x ne prepoznaje moracesh da ga konvertujesh.
a ako pokushavash ritmove, onda morash da znash da starija uglavnom ne moze od novije da cita stilove, dok novije mogu od starijih, tako da ti i tu treba konverter (ja koristim styleworks) za ritmove da promenish u format koji odgovara tvojoj spravi.
![]() Promijenjeno od x3meSRB (07.06.2009 u 20:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ma to je od korga semplovi,sad nexnam dali su svi od pa1x ili meshano i od pa800.
Da nije mozda slaba OS verzija,ja imam 1.52 Promijenjeno od milanceshow (07.06.2009 u 21:20 sati) Razlog: Brisanje citata--opet |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
ok, ali morash da ih ucitavash jedan po jedan, ili ako je multisempl u pitanju onaj kmp fajl. Aj opishi nam postupak kako ih ucitavash da bi videli gde je problem. Jel idesh u SOUNDS/RECORD pa import ili kako vec???
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ne.sounds pa rekord. nego ovako...
1.skinem recimo style,jer tu su ritmovi. 2.performens.,ucitam jedan po jedan. 3.multisampl. 4.global. 5.pad. 6.songbook. 7.kmp fajl kad stavim u faciklu,on se ni nevidi na displayu,nemogu ga uopste ucitavati. a pcm to sam hteo jedan po jedan isto,ali video sam da nemogu sound je je tu programske boje i orebacuje ih na performens...Dali je tako? I toje to,sad neznam u cemu je frka.!!! Promijenjeno od suad84 (07.06.2009 u 20:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
pazi sad ovako, seplove ucitavash na SOUND / RECORD pa Load sample ili IMPORT (ako je multisempl u pitanju, importujes kmp fajl), a ako je
a ritmove i setove ucitavash DISK / LOAD pa onda odaberesh ceo set (ako je od pa1x) ili pojedinacni ritam ako je od drugog modela korg-a.
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
BEZ OBZIRA KAKO LOADUJEM,STVAR JE U TOME DA KADA LOADIRAM NA PRIMER SOUND,TU IMA USER 1 I USER 2 I USER 3 DK-drumkids.
Eto je problem pishe mi gore This is a not pa file! sta da uradim.DAMU UBACIM MOZDA NOVU VERZIJU JEL IMAM 1,52 MOZDA JE STARA A? Dodato: Narode ja sam suad84 Promijenjeno od suad84 (09.06.2009 u 18:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|