|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 09.05.2005
Mjesto: Germany
Downloads: 121
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
E moderatori svaka vam cast..........stvarno nisam mogao da vam se ne obratim uvezi ove teme.
Bas bi voleo da znam koje kreator ovih pravila ? Pazi pravilo broj 17. Bez MIDI fajlova Na ovom sajtu je zabranjeno ostavljanje kako MIDI tako i KAR fajlova. Ne ostavljajte kako fajlove ovog tipa, tako i linkove do istih na forumu, download centru, ili bilo gde na sajtu.Nemojte tražiti fajlove od drugih. Samim tim tražite od njih da prekrše ovaj pravilnik! Zasto i po cemu stranica nosi naziv YU-MIDI ??? Zar to nije smesno ? Mislim stvarno ga preterujete, pravite se ozbiljni a meni ovo sve vise lici na deciji vrtic u kojem se vrte vecinom prosecno losi muzicari i izmisljaju toplu vodu. (Svaka cast Miodragu, jer ovo se ne odnosi ni najmanje na njega licno) I onda glavni fazon: kao svi su protiv fajlova i tzv. faljasa koji im navodno otimaju hleb ![]() Stvarno ste sjajni..... bolje vam je vezbajte i trosite vreme u svirku a ne u ovakve gluposti PS: Ja nisam niti cu biti fajlas ali mi puca film kad citam takva preseravanja. Bas da vidim hocu li dobiti BAN od nekog "mocnog" moderatora zbog iskrenog isticanja svog misljenja ![]() Pozz
Favoriti |
|
|