Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 17.06.2009, 17:21   #41
Vaxter
Godfather

Vaxter's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2004
Mjesto: Šimanovci
Downloads: 1061
Uploads: 560
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 290 puta u 214 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 9000
Interesi: Mnogo toga, i naravno muzika koja je uglavnom hobi
Vaxter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Vaxter pošalji poruku preko ICQ messengera Vaxter pošalji poruku preko MSN messengera Vaxter pošalji poruku preko Yahoo! messengera Vaxter pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Hajde da po ko zna koji put pishem jedno te isto...
Pomenuta "bespotrebna pravila" su zbog onih kojima sve mora da se crta.
Ona su sva naknadno dodata, poshto ljudi iz osnovnih nisu umeli da protumache kako treba da se ponashaju, a nisu bash upoznati sa takozvanim internet bontonom.
Chak i nismo bili strogi, po pitanju istih, ali je to kasnije preraslo u potrebu, jer su ljudi stvarno imali problema sa poshtovanjem i zdravorazumskih stvari, a ne sitnica.
Kada nametnesh nekome da misli o sitnicama, onda o krupnim stvarima i ne misli, vec ih automatski radi.
Jednostavno...
Zbog pomenutih midi fajlova je dolazilo do jaaako chestih sukoba na forumu, tako da se kao najefikasnije reshenje pokazalo njihovo potpuno ukidanje!
Tako jednostavno!
Ogranichenje od 5 slikam smajlija, u postovima nije sluchajno.
Koliko puta sam samo vidjao post koji je ogroooman, zato shto je neko nabacao gomilu slika koje nemaju nikakvog smisla.
Chemu to?
Ni jedno jedino pravilo nije tu tek tako i nije sluchajno.
Aman vishe...
Star 17.06.2009, 17:23   #42
x3meSRB
Odomaćeni član

x3meSRB's Avatar

Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
x3meSRB befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

slazem se ja sa vecinom stvari u PRAVILNIKU ali pravila postoje zbog nas, kad vec pominjete kucni red, on se valjda pravi uz dogovor stanara zar ne? Tu smo da pomognemo a ne da se svadjamo kome je do svadje nek od s foruma, ali mislim da za dijalog ili polemiku uvek ima mesta ako je utemeljen dokazima ili zanimljivim tvrdnjama, ne zamerite nam sto izgleda kao da se bunimo protiv pravila svi smo ovde zato sto nam je forum drag i ako i damo koju kritiku nemojte zameriti shvatite je kao dobronamernu, pozZ.
Star 17.06.2009, 17:25   #43
Vaxter
Godfather

Vaxter's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2004
Mjesto: Šimanovci
Downloads: 1061
Uploads: 560
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 290 puta u 214 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 9000
Interesi: Mnogo toga, i naravno muzika koja je uglavnom hobi
Vaxter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Vaxter pošalji poruku preko ICQ messengera Vaxter pošalji poruku preko MSN messengera Vaxter pošalji poruku preko Yahoo! messengera Vaxter pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Niko je ne shvata kao zlonamernu, vec kao neosnovanu...
Sam si rekao:"za dijalog ili polemiku uvek ima mesta ako je utemeljen dokazima ili zanimljivim tvrdnjama".
Ja ne vidim te dokaze.
Zanimljive tvrdnje, oke, ali bez dokaza.
Star 17.06.2009, 18:24   #44
vingula
Veteran

vingula's Avatar

Registrovan/a dana: 10.11.2006
Mjesto: Zagreb,Hrvatska
Godina: 40
Downloads: 1775
Uploads: 49
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 82 puta u 69 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G7, Korg PA1X Pro Elite, AKAI Advance 61
Interesi: Muzika,Računala
vingula befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
vingula pošalji poruku preko MSN messengera vingula pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@ALEKSIC228 i ostali

Ako je čovjek imalo pametan znat če da mu pravilnik i nije puno potreban,kao prvo ako ste doši na muzički sajt,onda se tu priča o muzici,a ne da se šarene slova i crtkara smajličima ko u dječijem vrtiču...ok ako želim nešto naglasit da se obrati pažnja...to ču stavit u jednu boju ili podvučeni font a ne cjeli tekst.

Kao drugo pazite koga ispravljate...to čovjek več logički može zaključit po proju postova ili po kvaliteti objašnjavanja u ostalim postovima....tu moram navesti kolegu Vaxtera,Marca,Milanchea...a bio je i Nedim.To su za mene pravi poznavaoci u dosta smjerova tehnike i računalskog software-a.I kad čovjek razmisli...nema tu šta ispravljat jel znam da su u pravu.
Ako znam da sam ja u pravu...to ču i slikovno dokazat ako treba.

Kao treče...mnogi kažu zašto nema MIDI FAJLOVA a sajt se zove YU-MIDI,e pa ljudi moju riječ MIDI skoro nema veze sa "FAJLOVIMA"....fajlovi su jedno,a MIDI je drugo i to 90% ljudi mješa i ubjeđuje da je MIDI ustvari MIDI FAJL...ali nije.
I kolega Milanche je objasnio rječ MIDI iznad par postova gore.

CAPS LOCK...me osobno jako živcira i pisanje velikim slovima,a i sam to shvačam kao "deranje" ,a neugodno mi je i za oči.

Komentiranje rad moderatora...još uvjek vidim da dosta njih misle da Admin. i Moderatori imaju iste mogučnosti i ovlasti...ali nemaju.
Neki su za Roland,neki za Korg,Neki za Yamahu....i podjeljeni smo po kategorijama,tako da nismo svi za sve.
Pa da nebi bilo poslje da neko kaže "zašto taj moderator nije vidio ono,ili nije ispravio ovo i bla bla bla..." sve je napravljeno s razlogom.

Eto ukratko od mene.
Pozdrav!
vingula je offline  
Star 17.06.2009, 18:35   #45
grandia
Veliki prijatelj foruma

grandia's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
grandia befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

mislim da je tu problem zbog toga sto mnogo novih forumasa dolaze sa nekog sajta de niko nije vodio racun ko sta radi ili pise, pa oni misle da je to sasvim normalno kako se oni ponasaju i sta rade na nekom sajtu kao sto je ovaj ovde.

pa im je posle veoma cudno sto odmah sa prvi posting negativno ispadaju.

secam se pre mesec dana, upao jedan forumas (izgleda da je mlad bio) i otvorio neke demo snimkove a drug rolandinjos poludeo (ako smem to tako da kazem!) brisajuci vec 3 puta njegove e-mail adrese/tel.brojeve i ako ga vec 2 puta opomenio.

aman nista, tera covek svoj posao i ne obraca paznju da mu neko sa crvenim slovima vec 2 upomene napisao ... a malo je i provokativan ispao taj forumas ... nema veze, izgleda da je zaboravio da pali kompu, milsim da ga nisam vise vidio na ovaj sajt ...

na moju srecu, nisam mu pisao nista, jel bi opet ja dobio i banane i juzno voce ... a jedanput mi bilo dosta

pozdrav svima
grandia je offline  
Star 18.06.2009, 00:14   #46
Aleksic228
Banovan!

Registrovan/a dana: 10.05.2009
Mjesto: Niš - Trošarina
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Guerrini
Interesi: Muzika i Ples
Aleksic228 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

A bre ljudi šta vam je? Ja samo napisala svoje mišljenje a vi pravite ovde buku bez veze...Lepo sam rekla, ako vam se nesviđa moje mišljenje da me to ne interesuje. Ja sam rekla svoje mišljenje o pravilniku a ne da mora odma da se sve izmeni...

@vingula

Ako misliš da ja nisam pametna, onda je to tvoje mišljenje. Znam da je ovo sajt za muzičare, ali ipak treba svako da odluči sam, kako da mu izgleda post.

Nemoram ja odmah da ispravljam Vaxtera, Marca, Milanceta ili Nedima, ne radi se o tome, nego o logici. Ako si dobro pročitao moj prvi post u ovoj temi, onda znaš o čemu pričam.

Uvezi tih fajlova...naravno da 90% ljudi mešaju naziv sajta sa fajlovima, jer je to ipak potpuno ista reč...I ja sam 100% ubeđena, da dosta članova ovog sajta ne znaju šta znači reč MIDI u YU-MIDI...A meni se neradi o mešanjem tih imena, neko o tome da ja mislim da je glupo i bez veze ta zabrana postavljanja MIDI-fajlova na ovom sajtu.

Zabrana Caps locka je glupa. Ako tebi smeta to u očima ti nemoj da čitaš i gotovo. Ja nisam stari član, več noviji ali ja sam pre registracije ovde dugo pratila sajt i nikad nisam vidla post, sa preterano ubačenim smajličima ili korišćenim bojama.

Da nemaju istu moć, to mene ne interesuje ali mene jako nervira, kada neki Moderator ili Administrator BAN-uje nekoga, a drugi Moderatori ili Administartori neznaju o tome.

Pozz Aleksić228
Aleksic228 je offline  
Star 18.06.2009, 00:48   #47
vingula
Veteran

vingula's Avatar

Registrovan/a dana: 10.11.2006
Mjesto: Zagreb,Hrvatska
Godina: 40
Downloads: 1775
Uploads: 49
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 82 puta u 69 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G7, Korg PA1X Pro Elite, AKAI Advance 61
Interesi: Muzika,Računala
vingula befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
vingula pošalji poruku preko MSN messengera vingula pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@ALEKSIC228

Samo da te pitam, dali se ti uopšte baviš muzikom?
vingula je offline  
Star 18.06.2009, 00:53   #48
Aleksic228
Banovan!

Standard

@vingula

Naravno se bavim muzike, inače ne bi bila ovde. Ali to nema veze s time, da hoću da kažem svoje mišljenje otvoreno.

Pozz Aleksić228
Aleksic228 je offline  
Star 18.06.2009, 01:03   #49
milanceshow
Nishki

milanceshow's Avatar

Registrovan/a dana: 02.12.2007
Mjesto: Srbija,Nis-Prokuplje
Downloads: 538
Uploads: 16
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 83 puta u 69 Postova
Instrumenti: Roland E80 i FantomG
Interesi: Heklanje....
milanceshow ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
milanceshow pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Mislim da je svako reko svoje misljenje i to je to.....

Sugestija je primljena k znanju ............hvala.....

Mi treba da se volimo,a ne da se svadjamo...........

Samo opusteno Aleksic228.....
milanceshow je offline  
Star 18.06.2009, 01:08   #50
Aleksic228
Banovan!

Standard

Ja neću da se svađam, ja sam rekla svoje mišljenje i to je to. Mene samo nervira kada poneki od muvu naprave ogromnog slona.

Ja sam potpuno opuštena, ne brini.

Pozz Aleksić228
Aleksic228 je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 14:05

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije