|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#20 |
Banovan!
|
![]()
E steta sto nema tanspoze na harmonici...
![]() ![]() ![]() Mislim nemo se ljutite.. ![]() Evo jos....od mene bio sam vredan...hehehe... BEGIN - 4/4 B. Selimovic - D - U SRCU MOME ZIVIS SAMO TI B. Zdravkovic - C mol - SVE LJUBAVI MOJE D. Kulis - F mol - BEZ TEBE JE GORKO VINO D. Kulis mix - Cis - OPROSTI STO SAM, TEBI, …. D. Mirkovic - ZBOG TAKVOG ZIVOTA TVOG Dzej - C mol - VJETROVI ME LOME F. Avdic - G - DIJANA H. Beslic - MALO JE, MALO DANA H. Beslic - E m - EH KAD BI TI H. Beslic - E mol - EH KAD BI TI H. Beslic - G mol - DVA JARANA H. Dzinovic - A mol - SJECAS LI SE ONE NOCI H. Muslimovic - G mol - VOLIO SAM TE H. Paldum – A mol - ZBOG TEBE H. Paldum - D mol - JA TE PJESMOM ZOVEM H. Paldum - Dis mol PAMTIM JOS H. Paldum - G mol - VOLJELA SAM VOLJELA HKH - D mol - NAZDRAVITE DRUGOVI K.Malovcic - E mol - SNJEZANA Keba - D mol - U SNU LJUBIM MEDNA USTA Keba - E mol - NEMAM DRAGE M. Babic - D mol - AKO ME OSTAVIS M. Ilic - E - NIJE ZIVOT JEDNA ZENA M. Ilic - E mol - JESEN SEDAMDESET I NEKE M. Ilic - E mol - TEBI M. Rokvic - E - JEDINA MOJA M. Rokvic - G - DA VOLIM DRUGU NE MOGU Mix - D - Ja te pjesmom zovem, Kisa je padala Prazna čaša, A ja sam negdje rujno vino pio Mix D. Kulis - D - RUJNO VINO N. Topcagic - E mol - TREBA MI RAME TVOJE O. Hadzic - E mol - ODEM LI UVENUT CU S. Saulic - D mol - VJERUJEM U LJUBAV S. Saulic - D - KAKO SI MAJKO, KAKO SI OCE S. Saulic - E mol – ODLAZIŠ, ODLAZIŠ S. Saulic - G mol - UVENUT CE NARCIS BIJELI S. Susic - ULICA RADJA GRESNIKE Silvana - E m - NOCAS MI SRCE PATI Silvana - ZASTO MI SRCE RANI T. Zdravkovic -D- DVA SMO SVIJETA RAZLICITA T. Zdravkovic - D - MAJCI T. Zdravkovic - H mol - PJESME MOJE T. Zdravkovic - ISPOD PALME NA OBALI MORA Toshe - E - MOJ DILBERE Tozovac - C PRAZNA CASA Tozovac - A JA SAM NEGDJE RUJNO VINO PIO Z. Golik - C mol - NIJE MENE DUSO UBILO Z. Kalezic – ZELJO MOJA, NAJSLADJI OTROVE Uffff preznojih se ajde muzicari pisite gde ste... Dodato: Mozda sam omanuo koji dur ili mol ali ko ga sisa.... Promijenjeno od siemensserbia87 (22.06.2009 u 19:21 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
idu, koje, njih, pjesama, ritmova, spisak, svirku, Živu |
|
|