|
![]() |
#31 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
sa 16 , 17 nisu bas mladi talenti a da su talenti to jesu ...
![]() ta akcija se moze samo u zadnji u-bahn a i to je opasno. mogli su da nalete na neke pijandure i austrijance koje mrze strance ... ![]() svaka cast i za hrabrost te akcije .. nije bila bas uspesna .. izgleda samo 1, 2 eura baksis .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
dobri sviraci nema sta,samo nisu pronasli pravi lokal za baksis hehe steta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banovan!
|
![]()
hehehe gradnia u pravu si...ali ovi momci stvarno sviraju do jaja...
![]() a to za svabe itd...ma joj...samo nek dolaze ![]() ma da sam ja licno bio tu bilo bi jos vise baksisa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Nishki
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]() ![]() ![]() @milanceshow, pa buraz konacno da si i ti procitao to, znam da kad ja pisem dosta samo prelete to jel pisem ko neki kinez koji je jucer dosao na balkan i hoce i on da kaze nesto, a jezik jos nije savladao ![]() mogu samo da kazem da je sve sta sam pisao bilo iskreno i bez ikakve (lose) namere ... nemam nikakvih problema da priznajem i da cestitam kad neko nesto bolje ume nego ja .... jos jednom: svaka cast! pozdrav svima Promijenjeno od grandia (07.07.2009 u 14:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]()
@cvelepa
![]() znam druze kako bi "ispalo" vise baksisha ... ja bi ti odmah pomogao da okrenemo svabe iz u-bahna onako s glavom dole. ako na taj nacin ne ispade vise baksisha onda ne znam ni ja dalje ... ![]() malo sale, svaka cast momcima, ja sam za te akcije vec prestar i ne bi smeo da ucinim takvo nesto ma da je sigurno zanimljivo takvo nesto uciniti a jos u stranoj zemlji ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banovan!
|
![]()
hehehe kolega...uvek si dobro doaso..samo reci kad ti se kupi baksis i idemo odma...
![]() hvala ti puno ...prenecu momcima ![]() i ako sam nisam bio prisutan, znam kako je tako nesto slicno sam sam radio... ![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]()
prvo da se izvinjavam drugu rolandinjos .. malo smo skrenuli s teme
![]() @cvelepa ... druze nemoj da kazes da si takvo nesto slicno kod vas u tirol tamo hallein ucinio?! ![]() pa tamo su ovi tirolci jos vise zakopcani i jos manje imaju razum za takve akcije nego ovi becani koji su vec doziveli sve i svasta sa strane nas balkanca... bravo! skidam kapu! samo da dodam jos i ovo posto je rec o maladim talentima: neznam dal je to sad stvarno tacno il me neko slagao, kazu da je cortan kad je bio mali klinac, svirao u centru beca (stephansplatz) na neki mali casio il yamahicu i manje vise na taj nacin prosio ... znaci jos jednom, nebi da vredjam cortana i ostale koje obozavaju njegovu muziku ... nego tako samo to cuo ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ grandia
Što mi se opet izvinjavaš? ![]() |
![]() |