|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#32 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2009
Downloads: 123
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ma bre narode sta vam je....ako ocete kvalitet dirke, i robustnost onda yamaha, pa sve ostalo...
a sto se tice rolanda g1000, ako se koristi cisto aranzerski, za ritmove i pored toga imas neki dooooobar work station onda superiska, ali ako oces se igras da bude po potrebi i aranzer i workstation , onda nije to to...sto se tice zip diskete itd itd itd...jednom kad sredis klavijaturu sa ritmovima, onako kako ti pashe, sta ce ti... ![]() ljudi na korga stavljaju hard diskove nenormalne a ja na mom korgu sa memorijskom akarticom od 1 gb sam vise nego sredjen za zabavnjake i narodnjake... ![]() ako imas dobar workstation menjaj za g1000, ako nemas nemoj da menjas onda...a i iskreno cena im previsoka za polovnjake (7oo evra) u odnosu sta nude... a i svaka kljava zvuchi onako kako se sredi da zvuchi...korg sam sredio da zvuchi za narodnjachke svirke, i to sa materijalom skinutim sa sajta yu-midi, i radi posao super, jos kolega karalho stavio harmonike dobre, terce itd i sve to sljaka...yamaha mi cist orgue hammond sound, i nju koristim za nesto drugo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|