Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 29.12.2006, 23:01   #21
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Nemam prava da se petljam ali samo jedna stvar je jasna...KO KUPI ILI DOBIJE NEKI RITAM ILI SET,ON IMA PRAVO DA S NJIM RADI ŠTA MU JE GOD VOLJA...Dakle il ga on izbriso,il ga prodo il podjelio ili uploado,to je njegova stvar....Zato pazite kome šta dajete i kako dajete...A gospodinu Kingu bi poručio da ne vređa kolegu Adrijana jer momak nije imo namjeru da "trguje" tuđe stvari kao što to rade nama poznati "majstori" već je prijateljski i dobrog srca stavio gore da mladi muzičari koji nemaju pare za skupe setove dobiju neke malo bolje ritmove i sebi urede klaviaturu...Adrijane mi smo s tobom i nemaš šta da se pravdaš...Svaka tebi čast kad si spreman da djeliš svoje stvari s drugima a ko god skida sa Yu-Midija i prodaje neka ga bude sramota jer to su proklete pare zaslužene na dobroti članova Yu-Midija...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline  
Star 29.12.2006, 23:16   #22
Korgminator
Ovaj baš voli da kuca

Korgminator's Avatar

Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Korgminator befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala Alix i svima ostalima. Samo me mnogo naljutilo to sto sam siguran da ovaj covjek downloadira SETove sa ovoga website-a, jer kako je prije svega pronasao te svoje ritmove. Morao je downloadirati da bi pronasao. A buni se sto sam zakacio par njegovih DEMO ritmova.

Jos izgleda da ima i SUPER CLANSTVO na website-u, jer ovaj SET se nalazio u SUPER CLAN sekciji koja je posebna od Download sekcije. Ili imamo nekog drugog spijuna. Ko god nas spijunira i zeli nam zlo treba sram da ga bude. A Yu-Midi ce da nastavi da radi i dalje pod istim imenom ili drugim za nas i za generacije iza nas. Jer prije svega Yu-Midi smo MI koji se zajedno druzimo online a ne webiste.
Korgminator je offline  
Star 30.12.2006, 00:34   #23
Jazz
Drugar foruma

Jazz's Avatar

Registrovan/a dana: 01.08.2006
Mjesto: Bosnia and Herzegovina
Downloads: 687
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Interesi: svirka uzivo
Jazz befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Jazz pošalji poruku preko MSN messengera
Standard jazz replay

Adrijane i ostali na forumu,
neka smrdi taj Fly ili Flow ili...mother fucker King, ali da je pravi muzičar on bi svako svoje djelo najavio kroz ovaj forum kao i drugi naši članovi npr.uploado-ovo sam to i to tu i tu... ja se barem drzim toga i svako svoje djelo najavim... mozda je taj "lik" i veća faca od mene ali da je poštenija ...ej brrateee jest da sam amater ali ja volim da pomognem a ne da odmognem,
Pozz sa sve dobre ljude ovog foruma i Adrijan ne moj da se pravdaš kad je taj " mrtvac" smrdo i nemoj sebi to dopustiti ja to smijem da kazem tebi jer si mi milion puta pomogao a nula puta odmogao još jedan pozdrav za sve.
Star 30.12.2006, 02:08   #24
Korgminator
Ovaj baš voli da kuca

Korgminator's Avatar

Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Korgminator befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala svima

Zna li iko od vas gdje je Miodrag? Nema ga nikako na forumu ni MSNu . Moguce da je otisao na odmor sa djecom.
Korgminator je offline  
Star 02.01.2007, 11:11   #25
yu-midi
Otac nacije

yu-midi's Avatar

Registrovan/a dana: 22.10.2003
Mjesto: Austrija
Godina: 51
Downloads: 1117
Uploads: 131
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: KORG Pa2x pro / TRITON Extreme
Interesi: Muzika
yu-midi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
yu-midi pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

@Adrijan
Evo me prijatelju imao sam obaveza preko glave,a jos sam i svirao 4 noci zaredom pa sad tek polako dolazim do sebe !
Kao prvo zelim ti sve najbolje u 2007 god. mnogo zdravlja, srece i da nam se sto prije ozenis.
Takodje i ostalim clanovima zelim sve naj naj u 2007 god. mnogo zdravlja srece i uspjeha.

Sto se tice ovog nepoznatog clana,mislim da nije vrijedan prijatelju niti jednog slova na ovom Forumu da mu se neko obraca ili nesto komenterise.
Procitao sam i onaj prvi post prije nego sto si obrisao i jednostavno sam se zapitao da li je to normalo.

Dali je normalno da neko radi 5-6 ritmova koje je licno uradio a za uzvrat dobio 10 puta vishe,da toliko omalovazava i vrijedja.
Mislim da je to jedna velika sramota i besmislenost ko god da je.
Dali je posmislio sta znaci nekoga nazvati lopovom,klosarom i da prijeti nekome.Pogotvo kada se radi o licnom interesu treba da zna da je ovo javni Forum i da takve stvari nepripadaju ovde.Posto se radi o nepoznatoj osobi predpostavljam i dajem pravo sebi da kazem da je njegov potpis kao sto i ova tema naziv nosi:
"strah,nekultura,lopovluk" a da smo u pravu to pokazuje koliko je odgovora dobio a jos se nije oglasio.

U zadnje vrijeme sam dobio od nekoliko clanova informacije kako neki novi sajtovi od clanova koji dolaze na ovaj sajt kopiraju Forum,Tutorijal a da negovorimo i Download-Centru i sa tim dolaze cak i ovde da se reklamiraju.Sto se mene tice neka kopiraju 1:1 samo neka nas ovde ostave na miru i da prestanu vec jednom da vrijedjaju i protjerivaju clanove.

Srdacan Pozdrav
Miodrag
yu-midi je offline  
Star 02.01.2007, 19:39   #26
Vaxter
Godfather

Vaxter's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2004
Mjesto: Šimanovci
Downloads: 1061
Uploads: 560
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 290 puta u 214 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 9000
Interesi: Mnogo toga, i naravno muzika koja je uglavnom hobi
Vaxter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Vaxter pošalji poruku preko ICQ messengera Vaxter pošalji poruku preko MSN messengera Vaxter pošalji poruku preko Yahoo! messengera Vaxter pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ma, pustite budalu na miru...

Srecna vam nova svima!@

Tema ----> LOCK!

Favoriti

Oznake
strahnekulturalopovluk

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:04

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije