|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@ rolandinjos
Ova tema nije otvorena sa namerom da se nesto ili neko isprovocira.. Jednostavno pitanje koje ima veze sa svakodnevicom. I znam da ima vishe nacina stupanja u kontakt sa ljudima... Mislio sam na clanove koji su se jedno vreme redovno pojavljivali a sad i ne odgovaraju na pp ili su se zadnji put logovali u Februaru ove godine... Nebitno je uostalom.... necemo o tome ako je tema neprilagodna. A sto se mogucih ,,ispada,, pojedinih tice,bilo koju temu da otvorish..ko hoce taj ce da provocira. Ajde pa laku noc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Sto se mene tice ovde sam gotovo svaki dan.Pogledam sta se desava. Ponekada okacim neki ritam za skidanje a nesto i skinem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
Meni je svaki snimak prošao kroz ušnu školjku i svaki player sam postavio,pošto uredjujem tu sekciju, pa mi se nije smučilo i razumem kolege kojima je stalo do mišljenja ostalih kolega...nekome znači mišljenje da bi napredovao u daljem radu,ne vidim što bi to nekome smetalo,a i ovo je jedini forum gde je takav vid prezentovanja rada uspešno zaživeo? Hvala... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2008
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 2200
Uploads: 9
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro
![]() |
![]()
evo i ja da se javim...posle kraceg bana sam ponovo tu...
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|