|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 30.06.2009
Mjesto: zagreb
Downloads: 65
Uploads: 1
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: klavijatura
![]() |
![]() Pozdrav kolege.. imam jedan problem sa klavijaturom! Ovako stvari stoje: Imam klavijaturu korg m1 ali ne radi, problem je u tome sto kad je upalim display normalno radi ali nista ne pise na displayu, a nema ni souda nikakvog! Pa bi molio ako tko zna u cemu je problem da mi pomogne... Zahveljujem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 30.06.2009
Mjesto: zagreb
Downloads: 65
Uploads: 1
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: klavijatura
![]() |
![]()
Hvala.. Ta klavijatura stoji doma u koferu oko 3 god, pa zelim da je osposobim!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
...nema potrebe za osposobljavanjem!
Ja sam svoju dao na popravak, smanjio dubinu tipki, "customizirao" tj. presvukao ukrasnom folijom... Džaba, džaba, kad nema pošteni strings ili harmu; sad na nju vučem harmu s "master" klavijature, služi mi zapravo kao produžetak... Poslušaj malo boje na youtube pa odluči dal se isplati |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moj kolega je imao takav problem, al kod njega je pomagalo lupanje
![]() Malo ga je stresao i proradio je, tu je bio vjerojatno neki kontakt u pitanju..Za početak probaj zamjenit bateriju
Sledeći član vam se zahvalio b.o.Y.c.h. ČK za ovaj koristan post: | steplord (08.07.2009) |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
Ako je i otišla baterija na M1-mislim da je oznake 2032-to još uvijek ne znači da neće biti baš nikakvog tona i da će display biti prazan.Izgubiti će se soundovi koji su bili spremljani u RAM-u a M1 će postaviti soundove koje čuva u ROM-u (tvorničke postavke).Nešto drugo je u pitanju.
Isto tako se ne slažem sa kolegom amadeusvk-da M1 ne vrijedi.Za njega postoji zbilja hrpa soundova koji su upotrebljivi još dan danas.Treba si samo dati malo truda , ubaciti ih unutra i deri.Naravno ovo je samo moje skromno mišljenje ,da ne bi došlo opet do svađe i prepucavanja.BTW-M1 imam več dugo vremena, i momentalno ga ne koristim na bini jer imam i E-80 i Fantom G6, ali to ne znači da ne valja.
Sledeći član vam se zahvalio Zlatek za ovaj koristan post: | steplord (08.07.2009) |
![]() |
#8 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ja mogu da kazem samo da m1 nikad nisam uzivo cuo .. ali imao sam do pre neki mesec korg legacy m1 i wavestation kao vst ... dal je to zbog toga sto je softverski i sa drugim effektima nemam pojma, ali meni se sound od m1 mnogo svidjao. bio sam mnogo pozitivno iznenadjen. jos sam tamo imao i oko 10 kartica (naravno softverski) sa soundovima i performansama ... znaci vise nego 1000 boja. nazalost to je bila neka "ilegalna akcija" pa ne mogu vise da koristim taj vst ...
ja bi reko da se isplati popravka ako ne kosta vise od pola cene polovnog M1 ... znaci vise od 100-150 € ne bi se isplatilo, barem meni ne ... ne bi reko da je problem s baterijom kao sto i drug zlatek reko, to mnogo jednostavno zvuci da bi bila tu greska ... mislim da je nesto drugo, nesto ozbiljnije Promijenjeno od grandia (08.07.2009 u 14:27 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio grandia za ovaj koristan post: | steplord (08.07.2009) |
![]() |
#9 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ grandia
Stariji albumi Sarajevske scene...Merlin,Hari Mata Hari itd...sve je to M1...čuvena Truba i Tenor Sax,Koto tremolo (Venice),M1 Piano,itd...to su legendarne farbe... ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
tako je: "legendarne"
I Michael je sad postao legenda... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |