|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2005
Downloads: 505
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
pozz kolege, postavljo sam skoro ovu temu u vezi extreme tako da nisam jos rijesio problem sto mi ne radi volumen pedala i boje kada dotaknem pich smanji se boja..cudna stvar..pedalu spojim stereo kablom iz izlaza pedal u pedalu i u globalu namjestim master volume ili volumen..u pa 800 spojim pedalu i namjestim tako u globalu RADI..cudno...molim vas ako mi ko moze pomoci da rijesim problem..hvala kolege
Promijenjeno od Vule (08.07.2009 u 18:36 sati) Razlog: promenjen naslov |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.07.2004
Downloads: 329
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Kakvu pedalu koristis, tj. koja firma i model pedale?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2005
Downloads: 505
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
Behringer FCV 100
|
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A čija je ovo tema?
http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=9194 Tačka 2 kaže: Ne ponavljajte teme Pre nego što postavite pitanje, proverite da li je o tome već bilo reči na forumu! Čest je slučaj da novi korisnici, odmah nakon registracije, postave pitanje koje je ranije često postavljano. Zbog toga im poruka biva obrisana, ili budu izloženi gnevu korisnika koji ne vole takvu vrstu poruka. Upotrebite sistem pretrage po ključnim terminima da biste proverili da li je neka tema već obrađena na forumima. Proverite da li pretražujete ispravan forum, ili pretražite sve forume odjedanput. Sistem za pretraživanje je brz i lak za korišćenje! LOCK!!! Promijenjeno od Vule (08.07.2009 u 18:36 sati) |
![]() |
Favoriti |
|
|