Evo prve izvesne lokacije gde bi mogli da organizujemo nas skup.Radi se o restoranu'Dva bela goluba' u Skadarliji.Restoran ima veliku i lepu bastu(ali to nas ne zanima)i salu za 60 ljudi,koja bi nam bila na raspolaganju.Vlasnik restorana je nas kolega,pevac,Peca Jovanovic(Pucaj mi pravo u celo),koji se u poslednjih nekoliko meseci bavi i ugostiteljstvom.U restoranu vec postoji razglas(a to bi jos proverili sta,kako i da li nesto treba da se jos doda postojecoj konfiguraciji).Problema sa razglasom ne bi trebalo da ima jer znam nekoliko nasih clanova kji ce sigurno doci a imaju razglas.Sto se tice termina,to bi mogao da bude 25.avgust,utorak(24.je Madonin koncert).Vreme u restoranu nam je od 12h-24h(ali nece biti nikakvih problema ako se zaglavi i duze).Dobili bi veoma veliki popust za sve sto bi tamo konzumirali ali o tom popustu ne bih da ovako javno diskutujemo.Veci je problem osmisliti neki pametan program,recimo prezentacije poslednjih modela Rolanda,Korga i Yamahe(po jedan sat za svaku firmu)a posle toga prica,druzenje i svirka.Svako po 10-15 min.da se malo predstavi i sl.Ja bi se potrudio da dovedem neke od poznatih nasih kolega(Baneta,Nesu,Endzija,Ivana i sl)i verujem da to moze da bude dobra prica.Opet,ponavljam,sve je na dobrovoljnoj bazi i ako neko ima neku bolju i konstruktivniju ideju neka kaze.Plus kod ove price je sto bi se osecali kao kod svoje kuce a minus je sto je to centar grada i naci mesto za parkiranje je veoma tesko(mozda javna garaza).Pisite,sta mislite o svemu ovome.
|