Evo sad sam bio u Kampu-Kosutnjak.Posto i te ljude znam godinama i imamo dobru saradnju,objasnio sam im o cemu se radi i kazu da je o.k.Mogu da odmah rezervisem datum a najkasnije mogu da me cekaju do sedam dana pre tog(25.8)datuma.To je njima neki supalj period pogotovo utorak i dobili bi jedan deo sale (koja je na L),ili cak i oba dela,mada nema potrebe jer je to prostor za 300 ljudi.Njima restoran svakako radi ali im je glavni posao u basti koja je sa druge strane restorana.Nama bi ostavili jednog ili dva konobara(zavisi koliko nas bude).E,sad je pitanje klope i pica,da li nesto da sakupljamo ili da svako jede i pije sta hoce.Cene su o.k.Klasika.Ono sto je pored ogromnog parkinga jos zgodno su bungalovi pored restorana da ljudi sa strane(ako ih bude bilo)mogu da prespavaju,Cene su za dvokrevetnu sobu 4800din,i 5500din,za trokrevetnu(25e po osobi za dvokrevetnu i 20e po osobi za trokrevetnu).Sto se tice tog smestaja,sigurno ima i jeftinijih a i za to cu se raspitati a postoji i varijanta da neko prespava i kod ljudi iz Bgd.Kod mene mogu dva coveka da spavaju,na,pr,a i Medino se ponudio za nesto slicno.To su nove informacije za danas.Pisite sta mislite.
|