|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja nebi preporučio nikome creatin monohydrate, a za steroide nemamo šta razgovarati...Samo dosta je teško prirodnim putem doć do neke figure tijela, treba stvarno čvrsta volja, a dosta je i skupo hraniti se tunom, bjelim mesom i slično, a uz to naravno vitamini su neizbježni, pa voće povrće, nije to jeftino, pogotovo onome koji sve kupuje u dućanu...Ja već par godina treniram, trčim, vozim bicikl (al ne ovaj kućni) dižem utege al s nikakvim "doping" sredstvima, tu i tamo kupim neke vitaminčeke...Isto razmišljam o kupnji čistog proteina, nije loše puknut proteinski shake, umjereno, pametno raspolagat, i neće bit problema...
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
kolega kazem ti ko bratu nemoj da uzimas nista samo meso spagete jaja i da vidis kakav ces da budes za 2 il 3 meseca ja sam imao 94 kg postavicu sliku da vidis al nikad nebi reko da sam ja te kilaze to sve sam uspeo u roku 2 meseca i evo sad imam problema pa sam omrso 11kg u nedelju dana
ako oces da budes razvijem i ne napunpan ondak idi prirodni putem kazem ti ko bratu svom |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.12.2008
Downloads: 159
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Uvek zavisi sta ko zeli da postigne u teretani,moze se koristiti proteinski dodaci ali nisu potrebni za normalnu lepu definiciju tela,koliko se mesecno dalo za taj preparat moze se bome dosta kupiti prirodne i zdrave hrane sa kojom zdravo hranimo misic i taj misic onda duze i ostane ako se nevezba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
ja bih ti preporucio da izbegnes sve to i da se dobro hranis.druze ipak je to hemija,kako god okrenes....skelkovi,zgibovi i trbusnjaci keva za sve(naravno i propadanje),uz neke tegove,ako hoces.sa tim vezbama mozes sasvim korektno da se razvijes,da budes u granicama normale,znaci da imas dobru sisu i trbusnjake,sa sve ramenima.naravno zavisi i do konstitucije,sto bi rekli:''ili se prima,ili se ne prima".pozdrav
![]() Dodato: naravno neces moci da budes kao svarceneger ili tako neki lik ![]() Promijenjeno od milanche007 (24.07.2009 u 23:32 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Moram da kazem i ovo svi smo mi zeleli da budemo lijepo gradjeni,ja naprimjer sam puno trenirao i nista posebno se nisam razvio ali sam bio pun snage i okretljivosti dok sad u ovim godinama mislim skroz drugacije u vezi treniranja tegova,puno puta sam rekao ,bolje da sam nesto korisno radio i zaradjivao pare a ne trosio kicmu dizajuci i spustajuci tegova od zeljeza hehehe.Za nas sa preko 30 godina nije vise tako nesto od sporta i plivanje je opasno a kamoli dizanje tegova.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|