Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Sport

Sport U zdravom telu zdrav duh, uh...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 24.07.2009, 17:43   #1
b.o.Y.c.h. ČK
Odomaćeni član

b.o.Y.c.h. ČK's Avatar

Registrovan/a dana: 25.04.2007
Mjesto: Međimurje, Bayern
Godina: 37
Downloads: 686
Uploads: 13
Rekao HVALA: 124
Zahvalili mu 43 puta u 43 Postova
Instrumenti: Genos, Scandalli, Bugari Gold, Hohner Bravo III
Interesi: Skupljanje salveta
b.o.Y.c.h. ČK befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
b.o.Y.c.h. ČK pošalji poruku preko MSN messengera b.o.Y.c.h. ČK pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ja nebi preporučio nikome creatin monohydrate, a za steroide nemamo šta razgovarati...Samo dosta je teško prirodnim putem doć do neke figure tijela, treba stvarno čvrsta volja, a dosta je i skupo hraniti se tunom, bjelim mesom i slično, a uz to naravno vitamini su neizbježni, pa voće povrće, nije to jeftino, pogotovo onome koji sve kupuje u dućanu...Ja već par godina treniram, trčim, vozim bicikl (al ne ovaj kućni) dižem utege al s nikakvim "doping" sredstvima, tu i tamo kupim neke vitaminčeke...Isto razmišljam o kupnji čistog proteina, nije loše puknut proteinski shake, umjereno, pametno raspolagat, i neće bit problema...
Star 24.07.2009, 18:08   #2
matejas87
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 02.09.2008
Mjesto: berlin
Downloads: 2036
Uploads: 1
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg le61 korg pa80 i pa50
matejas87 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
matejas87 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

kolega kazem ti ko bratu nemoj da uzimas nista samo meso spagete jaja i da vidis kakav ces da budes za 2 il 3 meseca ja sam imao 94 kg postavicu sliku da vidis al nikad nebi reko da sam ja te kilaze to sve sam uspeo u roku 2 meseca i evo sad imam problema pa sam omrso 11kg u nedelju dana

ako oces da budes razvijem i ne napunpan ondak idi prirodni putem kazem ti ko bratu svom
matejas87 je offline   Reply With Quote
Star 24.07.2009, 18:15   #3
stadza
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 22.12.2008
Downloads: 159
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
stadza befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Uvek zavisi sta ko zeli da postigne u teretani,moze se koristiti proteinski dodaci ali nisu potrebni za normalnu lepu definiciju tela,koliko se mesecno dalo za taj preparat moze se bome dosta kupiti prirodne i zdrave hrane sa kojom zdravo hranimo misic i taj misic onda duze i ostane ako se nevezba
stadza je offline   Reply With Quote
Star 24.07.2009, 23:31   #4
milanche007
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
milanche007 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

ja bih ti preporucio da izbegnes sve to i da se dobro hranis.druze ipak je to hemija,kako god okrenes....skelkovi,zgibovi i trbusnjaci keva za sve(naravno i propadanje),uz neke tegove,ako hoces.sa tim vezbama mozes sasvim korektno da se razvijes,da budes u granicama normale,znaci da imas dobru sisu i trbusnjake,sa sve ramenima.naravno zavisi i do konstitucije,sto bi rekli:''ili se prima,ili se ne prima".pozdrav
Dodato:
naravno neces moci da budes kao svarceneger ili tako neki lik

Promijenjeno od milanche007 (24.07.2009 u 23:32 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
milanche007 je offline   Reply With Quote
Star 28.07.2009, 16:20   #5
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Moram da kazem i ovo svi smo mi zeleli da budemo lijepo gradjeni,ja naprimjer sam puno trenirao i nista posebno se nisam razvio ali sam bio pun snage i okretljivosti dok sad u ovim godinama mislim skroz drugacije u vezi treniranja tegova,puno puta sam rekao ,bolje da sam nesto korisno radio i zaradjivao pare a ne trosio kicmu dizajuci i spustajuci tegova od zeljeza hehehe.Za nas sa preko 30 godina nije vise tako nesto od sporta i plivanje je opasno a kamoli dizanje tegova.Pozdrav
zeljko je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:02

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije