|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako ces aranzer onda nadji polovan pa50,g800,g1000.Ako ces solo klavijaturu za bas,kontru,solo,onda uzmi xp50,xp30,triton le,a mozes uzeti neku jeftiniju solo klavijaturu i ritam masinu ako ti treba a koja ce ti kao pocetniku zavrsiti posao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
Hvala na savetima!!razmisljam jos uvek,tj,dvoumim se izmedju g1000 i pa50!!za pocetak cu svirati sa jednim ortakom ovako za drustvo,pa ako bude islo onda cu i vise para uloziti!!hvala jos jednom!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
PA50...Kompletniji ti je za razliku od G1000...Cinjenica je da G1000 ima bolju ritam masinu ali uz G1000 bi ti trebala neka solo klavijatura zbog boja, a PA50 se moze napucati da zvuci samo tako...
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Izvini ERKOOO a jel ti to pokusavas da steknes status moderatora ili si uvlacis moderatorima. Mislim da je decko lepo pitao i rekao cifru kojku je spreman da plati za odredjeni aranzer. Ako si profesionalac i pre svega kolega, lakse bi mu pomogao da si mu dao neki predlog u vezi klavijatura nego da izigravas moseratora. Kao sto vidis momak je pocetnik i dal je stvarno moguce da vec ima takve teme gde se pojavljuje kolega koji svira 30-tak pesama i koji lepo daje objasnjenje da mu je pa 80 veliki zalogaj a da mu se pa 50 ne svidja... Ako postoji takva tema onda se ja izivnjavam sto ovde uopste i nesto pricam. Nemam nista protiv ERKA ali sam primetio da je svaki njegov post citiranje moderatora. Toliko!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Interesuju me neki podaci oko memorije pa50 i g1000!unapred hvala!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
PA50 ti prima 48 stilova u USER banki...Uz to mozes da presnimis i fabricke ritmove, tako da, sve u svemu dosta
![]()
Sledeći član vam se zahvalio skoricnik za ovaj koristan post: | misa1265 (30.07.2009) |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
@ivan tr
Mislim da si me pogresno shvatio al et,nema veze...necu vise pisati onako kako bi ti 'shvatio' da ja zelim neki status moderatora.Uostalom to mi ne igra nikakvu ulogu! Nisi procitao postove,da jesi vidio bi da sam mu dao prijedloge koje klavijature ima po toj cijeni,tj. koje sam ja preporucio! A za to uvlacenje,stvarno ne znam...da je tako ne bih se prepirao u nekim temama sa moderatorima i tako to! Pogresno si me shvatio al ok je,svako ima pravo na svoje misljenje! Pozdravlajm te |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Hvala skoricnik!!imam jos vremena da razmislim sta cu!!ali mislim da cu se odluciti za korg,taj drugar sto sam kod njega svirao kaze da se njemu pokvario 3 puta za godinu i po dana pa sam zato rekao da mi se ne svidja!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
U kom smislu pokvario? Dirka, dugmici, sta...? Ne moguce je da mu je klavijatura crkla 3 puta za godinu i po dana, pa sta onda taj radi sa njom
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|