|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#15 |
Godfather
|
![]()
Nije zezanje i nije fol.
Nazove neku firmu kod nas, koja se bavi izvlachenjem podataka, i reci ce ti da je to trik koji radi. Potrazi po netu, i naci cesh objasnjenja na shta sve deluje zamrzavanje, i kako. A MS sertifikati, koje pominjesh, znash i sam da nemaju nikakve veze sa hardverom. Chak ne ni sa komopjuterima uopshte, generalno gledano. ![]() To je samo sertifikovanost za rad sa odredjenim ms proizvodima. Osim toga, koliko je meni poznato, CompTIA nije MS-ov sertifikat, vec nezavisna third party sertifikacija. Ja imam MS-ov MCSE, pored koga sada spremam Novell Linux i IBM Websphere. Sve je to, opet, samo softver. ![]() Elem, koliko god to smeshno i chudno delovalo, ovo funkcionishe! ![]() Nije ortodoksna metoda, ali nekada zna da pomogne, kada sve drugo zataji. http://geeksaresexy.blogspot.com/200...over-data.html Info na blogu... Na kraju imaju linkovi do pro chupanja podataka. Chak i kod njih na sajtu je ranije bilo nekih informacija o tome... ![]()
Favoriti |
|
|