|
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
Evo da odgovorim na neke pitanja,mada momentalno nemam puno vremena jer renoviram moj stan pa moram prvo to da zavrsim.Za nekoliko dana napisacu opsirno sto i kako se steluje sve na Vokalista, mada vise nemam Pa1x,samo Pa800,ali je skoro sve isto.
Pre neki mesec je bilo isto pitanja na drugi Forum pa sam ovo napisao i odgovorio: Pozdrav Kolege Evo malo Uputstvo za vokalist u pa1x sto sam obecao. Odaberite jedan preset po zelji ili ako hocete da uradite sve od pocetka onda odaberite EMPTY Idite u GLOBAL, posle Voice Processor Preset. Stavite u Preset na Lead i V1(prvi prateci glas) onu V kvaku. V2,V3 i V4 mozete kasnije da stelujete. Idite na strana HARMONY Stavite V na Harmony On/Off Harmony Mode: Scala Root: Je za tonalitet Type: koja skala(durska,Molska itd.) Harm.Note input Source:Chord Scan Level :0dB Harmony Voices Stavite V za Voice On/Off Gender: koi glas da prate terza(Zenski,visoki,duboki itd..) Voicing: +3 za terza Vibrato: Ballad Vibrato Amount :0 Pan i Level morate sami da odlucite isto i Effekte. Kad to sve nastelujete idite gore desno na ekran na: Write Global-Voice Processor Preset Tako sam ja nastelovao moj vokalist,mozda ima i drugi nacin al morate sami da isprobate sve. Pozdrav Gago |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa1x, vocalist |
|
|