|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.06.2008
Mjesto: cakovec,mursko sredisce
Downloads: 1565
Uploads: 1
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa 50
Interesi: sviranje
![]() |
![]()
ne radi korg pa 50
Pozdrav svima ! Radi se o korgu pa 50 cita s diskete O.S 104 ali izgleda da ga nije instalito kad se klavijatura pali samo ostane na displeju natpis Korg pa 50 i dalje ne radi smrzne se neznam u cemu je problem hvala Promijenjeno od Vule (15.08.2009 u 23:25 sati) Razlog: daj temi naslov koji ima smisla!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Jesi siguran da ga dobro instaliraš?
Probaj ponovo skinut OS sa Korg-ove stranice, usnimit na disketu, pa opet u klavijaturu, Ajd opiši postupak, pa da vidimo, možda nešto griješiš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.01.2009
Mjesto: Donja Trnova
Downloads: 234
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa 500
Interesi: Totalno nezainteresovan
![]() |
![]()
Pokusaj instalirati drigu verziju operativnog sistema za PA 50
Ima na www.korgpa.com pretrazi sajt meni je uspjelo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ovako skinem o.s s krgove stranice raspakiram je i kliknem na instalaciju i onda snimi na disketu kad to uradi onda stavim u klavijaturu i uplim klavijaturu pa me pita dali zelim citati s diskete sve to ucita s diskete i nakraju pise:
OS. loading successfull! Extact Floppy Disk and press a key stisnem exit i nesto ucita i nakraju ostane Korg pa 50 i nemjenja se nista jednostavno se smrzne |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
pa sto kliknes exit, ucitaj ponovo i resurse sve, da dobijes fabricko stanje na klavijaturi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Švaler Veteran
![]() |
![]()
E ovako, ubaci disketu sa OS-om u ugasenu klavijaturu,i zatim klavijaturu upali,ali drzi pritisnutu tipku FADE IN/OUT, i pocet ce ti ucitavat OS,s tim da u ovom slucaju ce najprije pobrisati sve,i tek onda pocet instalaciju novog.
Zatim kad je sve gotovo,moras nanovo ucitat Musical Resource,to vjerujem da znas kako ide |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
dajte mi objasnite kako dalj s muzicki rersurse kako dalje
sat se pojavilo sve je oke samo nema ni fabricki ritmova i zvukova probao sam set ucitati ali ne svira nista |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
OS se moze ucitati bez resursa tj. trebalo bi da ti ostane ono sto je bilo na klavijaturi. E sad u tvom slucaju moras sve ponovo:
Prvo nabaci na disketu fajlove od OS cini mi se da ih ima dva, zatim stavi disketu u klavijaturu i upali je on ce sam ocitati OS i pitati te da li da ga instaliras i naravno pritisni OK. ( nek ti na disketi budu samo fahlovi od OS-a i naravno ne u nekom zipu ili raru) Drugo treba da skines resurse za PA 50 na korg stranici i kad pokrenes taj programcic on ce ti8 traziti da ubacis disketu 1 pa onda disketu 2 itd do 5 vodi racuna o redosljedu napisi na disketi 1, 2, 3, 4, 5 Trece upali klavijaturu i otidjei na DISK pa UTILITIES i pokreni BACKUP RESTORE opciju i onda ce ti traziti da ubacivas jednu po jednu disketu i tako do kraja tj. pete diskete. To ti je postupak e sad ako nesto nebude uredu onda je problem u necem drugom! Ajd pozzzz!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Švaler Veteran
![]() |
![]()
Samo jedan mali ispravak,nije Backup Restore, nego samo RESTORE, jel sa backup usnimava svoje podatke i postavke.
Dakle Musical Resource ubacuješ na slijedeći način::: Pritisneš tipku DISK-UTILITIES, page1, i izabereš opciju RESTORE DATA-ENTER, i odabereš Floppy Disk.Kad te zatraži, ubaciš prethodno snimljen Floppy Disk broj1,-Enter i sačekaj da učita Floppy disk1. Zatim će te zatražiti da ubaciš Folppy Disk2, i tako redom, dok ne usnimi svih 5 Diskova. Kad se to završi sve, ugasiš klavijaturu, i ponovno je zapališ. I to bi trebalo biti to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Ok u pravu si Svirko nemam vise PA-50 pa sam malo zaboravio!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|