|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
E, to ti vec ne bi znao reci, posto nemam sint pri ruci, al znam da sam probavao i tako, da ju prikljucim na komp, i cuje se samo na njegovim zvucnicima, ima negde ta opcija za gasenje zvucnika na njoj, ali sad trenutno da me ubijes ne znam. Jedino da sacekas sledecu nedelju kad je vratim pa da ti kazem, ili da pitas nekoga tu od kolega koji imaju PSR, posto mislim da je to na svim PSR serijama isto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
![]() |
![]()
Nema potrebe,provero sam samo kad se ubaci u phones sa prednje leve strane klavijature zvucnici se mutiraju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
evo da nastavim sa svježim vijestima o novim modelima yamahe
pojavio se manual na službenim stranicama sa podacima (styles, voices, multipads) - tj. data list kolege koje bolje poznaju instrumente bi već sad mogli vidjeti koje su razlike jesu li te razlike dovoljne da se zamijeni "stari" model za ovaj novi ? Dodato: Svježe vijesti: upravo sam dobio mail od zastupnika yamahe sa cijenama klavijatura PSR S710 – 9 802,25 kn -19% = 7 939,82 kn PSR S910 – 16 466,22 kn -19% =13 337,64 kn (stižu za par dana u dućane, druga cijena je za gotovinsko plaćanje) za kolege s drugih područja 1 euro - 7,30 kn ko voli neka izvoli ........
"Slikar slika svoje slike na platnu. Glazbenik slika svoje slike na tišini." Promijenjeno od didda (22.09.2009 u 14:52 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|