|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#121 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Od juce do malopre nisam znao dal' cu doci, juce su mi iskrsle neke neodlozne obaveze i sve je bilo hoce li, nece li... I sad znam da nece
![]() ![]() Pozdrav drustvo! Milan
![]() |
#122 |
Vredan član društva
|
![]()
Mozda sam se kasno ukljucio, ali posto sam jos uvek maloletan, moj mi predlazu da ne idem. Steta, a zaista sam hteo da prisustvujem skupu. Pozdrav za sve kolege i lep provod!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
auu bre druze marco ... ma, ko sto drug kreso reko, vazno je da si ti OK a auto ko auto. mogu da zamislim u kojoj si situaciji jel sam pre 5,6 godina imao lancani sudar na E75 kod indjije prema beogradu ... drugi uspevaju nesto lepo pa da stignu u tv i novine a burazer, cale i ja preko lancani sudar ... ko je kriv za to bio, to je druga stvar ...
bilancija: 1 poginuo, 11 automobila i 1 autobus unisteni, a povredjenih na sve strane ... napunili smo bolnicu u novi sad ... zeljko buraz, vidim da i ti ne mozes na skup .. nas 2 cemo iduce godine jel mi dugujes jedno ladno pivence ... il ja tebi 2? ![]() milane druze, i meni je krivo sto ne mogu doci, naravno niko nije nateran silom da dodje al zao mi je druga jefte ako to padne u vodu a mnogo se trudio. naravno i druge kolege kao nas james bond milanche (007 ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Belaj boy
|
![]()
Vazno da smo mi zivi i zdravi a bice jos automobila i okupljanja.Nadam se da cemo sa ovog skupa izvuci neka pozitivna iskustva koja ce nam koristiti za neka buduca druzenja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Nishki
|
![]()
Jao kao imam zarku zelju da dodjem,ali vec mesec dana radim ko konj i nemogu da dignem glavu.......
Pozdrav svima!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
@grandia druze potrudice mo se za sledeci put.Trebam prvo posao naci i svoju vozacku vratiti tako da ce mi puno lakse biti kad treba negdje stici,jer sam bez vozacke kao covjek bez jedne noge a za pivu se nesikiraj,bice i toga nek smo mi zivi.Pozdrav drugar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2009
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
ja vam isto želim dobru zabavu.daleko sam.i žao mi je što nemogu doći.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
@zeljko ...
ma ko sto sam reko, nas 2 cemo iduce godine, taman mi uvezbamo malko neke hitove, pa ti ces na armoniku i pevacki a ja cu na neki aranzer da te pratim - haos ce da napravimo za svaki slucaj! il ce da zaradimo neki dinar za povratne karte il ce kolege da nas obrade za bolnicu a instrumente za mistkiblu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
hehehehhehe druze grandia sto bih nas kolege obradile za bolnicu,mislim da oni nisu takvi a i dosta je ovo sto znamo svirat,vazno je da ljulja,a naravno da cu da vjezbam dalje i bice to jos bolje nadam se
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.11.2005
Downloads: 2345
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Trebao sam doci sa millanom.On nije mogao tako da i ja sa njim u paketu nisam mogao doci.Zelim lep provod svima i naravno nadam se da cete postaviti slike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|