|
![]() |
#11 |
Suludi Moderator
|
![]()
Dobra ideja od ALIXA. A ja svoj set za pa 50 trebam jos dovrsit pa c ga stavit na upload. IMa dobrih stvari, al meni netrebaju pare vec samo ocjena nekog ko se u te svari bas razumije. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Na Yu-Midi sajtu bice uvjek materijala za sve chlanove kao i do sada za FREE download sto se tice ritmova,boja semplova itd... chak potrudicemo se da neshto vishe materijala postavimo za download.
Samo neke stvari trebalo smo i ranije da promjenimo o tome cemo neshto kasnije. Chlanovi koji su aktivni i rade na sajtu trebaju da budu i nagradjeni a ne kao sto je i pocelo :roll: Prvensteno mislim na svadje po Forumu. Za one koji rade i ulazu svoje vrijeme imaju pravo i da prodaju neshto od toga. Zato mislim da ono sto je bio ranije SUPER CLAN sad moze da se pretvori u SUPER SHOP ![]() ![]() ![]() Ko nece da radi neka plati ! ! ! Zashto ovo kazem jeste cinjnica da se sad vidi koliko je clanova spreno na bilo kakav vid pomoci, da ne pominjem o chemu se radi u svakoj od tema! |
![]() |
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E to Mile ta ti je zakon!
Ko neće da greje guzu neka zagrebe u džep...Ja poznam bar 2 primera lično iz Slovenije koji su poskidali fajlove i setove ama baš sve...A upload?0%...doduše ni ja nisam uploado skoro ništa (neke gluposti) ali sad u ovih par dana ima da natrpam do jaja...Aja još nešto kad će biti aktivno Pa1X Superčlan? Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Otac nacije
|
![]() Citat:
Vec sam napomenuo gore u postu!
![]() |
![]() |
#15 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
@ Nedim
Buraz, meni đabalesku :wink: Ma zahebavam se. Ja ako ću što i trebat znam garant da će Nedim za mene to i napravit, a ne samo za mene nego i za ostale. Ono što je dobro nek se reklamira i prodaje, ako je to stvarno profi urađeno. Ali da nema krađe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Da ne prelazim u detalje svakome posebno svi sto ste rekli sve su dobre ideje, nema sta .Kao sto me mnogi ovde znaju ja i nisam niti mogu biti neki TRGOVAC, moje srce ne dozvoljava to, kao sto je KRESO i rekao, mozda bi pre dao to za FREE nego da se cenkam sa nedkim, nego jedna moja ideja.
Imam E-KARA.SET za PA1X, to je Enverov set, kolege koje ga nemaju, svi koji imaju PA1X, dal bi se slozili da svako od vas plati i posalje po 20EU MIODRAGU a od mene da dobije Enverov set i jos druge stvari??? Znaci placate 20EU za Enverov SET, od mene dobijate to i jos extra stvari a vi saljete prvo ta 20EU kod Mikija pa onda on meni da info kome da saljem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Samo da naglasim, sto se tice Enverovog seta za PA1X ne verujem da postoji bolji set za jugoslovensku muziku, ima milion ti setova arapskih i turskih, al ovakav za yu nema jos.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Poslato Mikiju malo vise...On ce ti reci...
Pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ljudi, da li meni neko moze objasniti koji se Enver stalno spominje? Jel nas Enver sto je trenutno bolestan ili nas jaro Enver iz New York-a? Nikako da vas uhvatim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
mikivaxter |
|
|