|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Pa ne pise direktno da je DEMO,ali pise "This product requires activation with the included serial number " ...tako da verovatno ces dobiti e-mail-om neki "trial" activation code koji ce raditi tipa mesec dana i posle toga ce ti sam program izbaciti poruku da software vise ne radi i da moras da ga aktiviras kljucem koji si kupio... Idi na Native instruments sajt,pa SHOP>product overview> pa tu vidi koliko sta kosta pa ce ti sve biti jasno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]() ![]() evo malo pre sam gledao na sajt, posto nisam kuci nego na poslu, razlika izmedju KOMPLETE 7 i KOMPLETE players je 87 GB materijal ![]() racunica: kompletan KOMPLETE 7 je 90 GB a KOMPLETE 7 players = 3 GB znaci dobijas alat za dzabe al samo malo materijala tek da mozes da probas o cemu se radi. a tih 87 GB (gigabajt, ovo bajt mi uvek smesno) ne mogu da nam poklone cisto ovako sto smo mi tako ljubazni ![]() znaci ovo nije DEMO nego oce da nas upecaju da kupimo kompletan KOMPLETE paket ... e sad kuj ce da se upeca, nek se upeca - ja necu ![]()
![]() |
#13 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A kako objašnjavate to što je fajl koji se downloaduje nazvan ovako: /1mq8r9.demo
??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]() ![]() ne znam druze, tj. kad stignem kuci oko 20:00 cu da pogledam opet sve malo bolje i pokusat cu da ubacim neki demo al me vec sad boli glava jel nisam za live svirku nikako - pa necu da se brukam ![]() verovatno necu to u live da snimam ![]() pozdrav .
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Resio sam da skinem tih 1,6 GB pa cu videti tacno sta je...mada ako su player-i dzabe (u sta sumnjam) onda extra...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@ GRANDIA
Ako je glava u pitanju, nemoj da se mučiš zbog mene ![]() Ja sam mislio da si ti to već sve isprobao pa zato pitah... ![]() Ostavio sam i ja da skida jutros kada sam krenuo na posao pa ću videti kada dođem kući o čemu se tu radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]()
A jesu neki od vas koji ste skinuli taj DEMO, jesti li probali library stavit u KONTAKT ("domaće proizvodnje") ????
![]() |
#18 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]()
eto vidim da imamo i nesto materiala "domace proizvodnje" u down-centaru
![]() ako neko pre mene isproba dal je moguce il ne, nek´ se slobodno javi, ja cu obavezno oko 20:00 pozdrav
![]() |
#19 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
To sto se moze da skine dzabe je kao sto je grandia rekao cisto da probas i vidis sta sve ima .E sad ko hoce da ima pored cjelu banku mora da skine i nju .Gde i kako moze da se skine nije bas neka nauka tako da se svako moze dokopati do toga .Semplovi koji dolaze pored nisu bas tako losi da bi jih kritikovali ali dosta stvari ima koje neces trebati ama bas nikad .Svakako ima pored i semplova koji se mogu vrlo dobro iskoristiti ako malo znas da radis sa svim tim sto dobijes .Kod mene je Komplet 5 i sve zajedno kad se instalira sa update iznosi oko 120GB. Znaci sama baza zvukova je ogromna i kad pocnes u tom svemu da si izvadis bas ono sto trebas dojadi vrlo brzo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo da rešimo i ovo, DEMO verzija
![]() |
![]() |
![]() |