Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 19.07.2011, 20:51   #11
dekipa
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 09.03.2007
Downloads: 488
Uploads: 19
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 21 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg pa 500
dekipa befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
dekipa pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pozdrav kolega Ace!
Mozda gresim ali ispravite me, ovo oko volume pedale, ja mislim da na panorami ne moze to resiti.Opet kazem, ispravite me ako nije tako, posto sam ja moj korg pa 500 odvojio u R mi ide kompletan aranzer osim basa, a u L ide bas.E sad sto se tice boja, na panorami kada hocu neku boju da posaljem u jedan od ova dva kanala, nece, boja ide uvek u obadva.Tako da ja misli da nece moci resiti na taj nacin sa volume pedalom.
Ja sam kupio expression pedalu Proel GF 16 L, katastrofa.Reklamirao sam je, ajde kazem da nesto nije u redu, i to kupio sam je u poznatoj muzickoj kuci ovde u Srbiji, pocinje sa m... itd, da ne reklamiram.Bila mi je 40 dana i oni zaboravise sto sam je reklamirao, da ih nisam zvao propade, oni mi je vratise, kao popravili, medjutim opet isto.
Nisam naveo problem, ili odjednom pojaca ili odjednom smanji, nema sredine.Ja pozovem u Bg, u servisu onaj proba istu takvu na pa 500 i kaze mi da taj model tako radi.E mozete onda da zamislite razocarenje kad vam tako kazu.I sta cu, odem kod drugara elektronicara, kupim kruzni potenciometar od 50 kilooma, valjda mu je ta vrednost, na originalnoj je 10 kilooma, on namesti ovu, posto je povezano stereo bananicom on prepoveze, prilemi i gle cuda radi bez problema.
Ako imate i obicnu volume pedalu moze da se prepravi, ako nekog interesuje mogu rasturiti moju i objasniti kako je zalemljeno, naravno ovo vazi za ljude kao sto sam ja koji se bas i ne razumeju mnogo u elektroniku, a za ove sto znaju to je i haha!
Oduzi ga sa pisanijom, ono sto sam napisao prvo ispravite me ako gresim i meni ce biti korisno, a ovo oko pedale moj savet i da kazem pomoc da se ne bacaju pare na silne pedale.
Pozdrav i sve najbolje!

Promijenjeno od dekipa (19.07.2011 u 20:55 sati)
dekipa je offline   Reply With Quote
Star 19.07.2011, 23:52   #12
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Neznam sta da kazem Deki ... zbunjen sam.
Koncept funkcionisanje panorame dozvoljava to, sreo sam se sa dosta setova kod kojih je to uradjeno (ima ih i u download) mada ja licno otkako imam klavijaturu nisam stelovao ovako, ok mi je na Center. Nisam siguran sto kod tebe boje nece da se razdvajaju a ritam sekcija hoce .... pozabavicu se s time kad budem mogao pa ako nesto otkrijem javljam ....
Ace je offline   Reply With Quote
Star 20.07.2011, 22:37   #13
dekipa
Vredan član društva

Standard

Pozdrav Acke brate, probao sam veruj mi, ali ne ide, bar kod mene.
Zaboravi da napisem, mozda postoji neka caka u sound modu, mada se nisam bakcao oko toga ali ovako nece brate.

Promijenjeno od dekipa (20.07.2011 u 22:39 sati) Razlog: Dopuna posta.
Star 20.07.2011, 23:47   #14
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nisam imao puno vremena danas da cackam po klavijaturu al u ono malo vreme primetio sam da boja kako boja izlazi samo na jedan zvucnik al efekat izlazi na oba. Ako iskljucis efekat cuces da boja radi samo na jedan zvucnik ..... ali nisam siguran dali je to podesivo il je neki bag .... ko sto sam rekao i u prethodni post ako nadjem resenje javljam
Ace je offline   Reply With Quote
Star 21.07.2011, 00:19   #15
dekipa
Vredan član društva

Standard

To sam i ja Ace primetio, kada je boja da kazemo "suva" onda izlazi na jedan zvucnik, ali sa efektima ne, ali to i ne igra neku ulogu,ja sam je predvojio, i veruj mi moze dosta dobro da se dotera da zvuci pristojno.Meni je bio cilj da odvojim bas od ovih drugih elemenata i dobio sam to sto sam trazio, takodje i boje lepo izlaze.
Pozdrav Ace!
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:10

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije