|
![]() |
#11 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Buraz, sa svim postovanjem prema tebi ovaj forum nije igracka. Hajd da pitam ovde
sto se meni ne dize il sto mi se brzo ne spusta a? Pitanja treba da imaju smisao ovde a ne da se svakakve GLUPOSTE pita, budi malo realniji, jeste forum al ne moze i ne smije se GLUPOSTE pitati a to pitanje je cisto GLUPO i BEZVEZNO i ne pripada ovde. Odgovarati i komentarisati na takva pitanja je omalovazavanje foruma. Ja mogu fino pitati LJUDI ZASTO SE MENI NE DIZE? ili KAKO MOGU PARE STAMPATI NA PA800...razmisli malo bolje, ne moramo uvek biti FINI, jer koliko dopustis toliko se vise glupa pitanja postavljaju, nije ovo mackina kasljica.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#12 |
Godfather
|
![]()
Chovek je dobio odgovor, tako da tema ide u LOCK!
Nedime, kulijana malo! Znamo ti i ja i josh neki ljudi, ali dosta ljudi ne zna. Zato i pita! ![]() Vec smo ti skretali paznju Kreso i ja da ne vredjash ljude! Znam da ne moslish loshe, ali ne mozesh tako...
Favoriti |
Oznake |
pa2x, pitanje |
|
|