|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Svaka ti je zlatna što se tiče aktivnih kutija. Radio sam na dynacord 15-3 aktivnim - bio sam ubedjen da su D-Lite, mogao sam i ruku u vatru ali su me uverile kolege ovde na forumu da to nisu d-lite... Elem, sa dve aktive i dynacord pasivnim mikserom na otvorenom ,.. mislio sam da sam u studiju. Nisam mogao da verujem da je zvuk .... tako čist, tako pun i tako vrhunski. naravno podešavao je vlasnik što iznajmljuje ( tonac
![]()
![]() |
#12 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 18.05.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
D-Lite D12-3A ili D12A su kutije sa slike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
![]() |
![]()
Zar nisu 15 tice?????
Dodato: ... uuu moguće da su 12 tice... Ali rade za sve pare...
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (19.12.2013 u 11:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 18.05.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
D Lte nema 15" aktivnu kutiju,tek treba da se pojavi na trzistu,imali su 12" ali ih ne rade vise.
D Lite 12-3A je ekstra kutija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
A recimo koje aktivne kutijepre porucujete da zavrsava posla za kafice do 100 150 ljudi max ? znaci aranger i pevac se radi ? ja sam mislio za aktivni sisten mackie 2 x TH12A THUM i jedan bas SRM1801 uz Mackie ProFX8 mixer samo neznam ni za efekte kakve su kolka mu je snaga ovih kutija i stvarno me nervira sto na svaku kutiju treba napajenje dva kablova :/
![]() |
#17 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dvoumim se megju nih dev serije mislim da su kraj price ekstra kutie po performanse Dynacord CORUS-Evolution C 15.2 i Electro-Voice TourX TX1152
![]() |
#18 |
Odomaćeni član
|
![]()
Te su kutije daleko od necega sto se moze nazvati vrh. One su cisto OK. Nista vise od toga.
Za ne mnogo vise para ima daleko boljih kutija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stvarno kod kuće
![]() |
![]()
Jesi upravu ali je uvek ista prica i situacija... za samo malo vise ima bolje. To je to sto nama uvek fali... malo ali uvek nedostizno. Vise puta sam se ispruzio za to malo i naravno bio prevaren... za to malo sto je uvek bilo malo jeftinije i ispod cene tek toliko da prevagne, ispostavilo se kao krs i frankenstajn. Ali ima i onih koji bez razloga bubnu cenu pa ko se upeca... to je za one sto ne znaju sta je dobro ( znaju sta je skupo i opet izvise).... Moj glas utoj klasi zvucnika ide za EV
![]()
Sledeći član vam se zahvalio rolandx za ovaj koristan post: | Svirac bt (20.12.2013) |
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
|
![]()
Te dve kutije navedene, EV i Dynacord su maltene potpuno iste kutije pod razlicitim brendom. Razlika je kako ja vidim samo u horni na visokotoncu. Komponente su identicne.
Dakle EV DH-3 kod obe kutije, i neki no-name 15 inch drajver sa presovanom sasijom koji lici na najobicnijeg kineza. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|