|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
To je u svakom slucaju najbolje resenje sto se tice zvuka. A sto se tice podesavanja softverskih semplera, koje bi koristio, e to je vec dosta komplikovano. A i nebi mogao za tu cenu da kupis i dobar laptop i dobru midi klavijaturu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
A da ti za te pare uplatiš sebi neko letovanje i lepo zaboraviš na sve to... Pitaš, posavetuju te, e sad... ipak ne bih to. Onda otvori novu temu pa ćemo tako u nedogled. Kontakt 5 i uzivaj. Ako ti je klavijatura potrebna, za moj pojam motif ti ne bi preporučio zbog težine. Roland fantom Xa imaš za taj novac. Midi ćeš kupovati džaba, jer ćeš kad tad doći na ideju da sebi kupiš ozbiljniji workstation. Za pop-rock potrebna ti je kvalitetan ROM sa odličnim semplovima. Mani se ram memorije, ona neka ti ne bude prioritet, naravno bez nje ne kupuj jer u današnje vreme nema smisla. Prelistaj snimke na YT od gore pomenutih rolanda i napravi sebi u startu neku sliku o njima, kako god i ti moraš imati neki stav i neke prioritete. Ne možeš samo reći , ja bih da sviram šta da kupim? Ima sve svoje, od dirke, kvaliteta klavijature, ROM baze, dostupnih semplova.....
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (21.05.2015 u 06:13 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
@rolandx
Slažem se sa tobom,ali samo u prvoj rečenici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.05.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
rolandx kada bi ti znao sta pricas... ti si kontradiktoran sam sa sobom.. rekao si: "Mani se ram memorije, ona neka ti ne bude prioritet, naravno bez nje ne kupuj jer u današnje vreme nema smisla." Haha, koja sala od coveka.
A i nadimak ti je smesan, kako ocekivati bilo kakvu preporuku od tebe kada ti je nick roland... od tebe se podrazumeva da ces preporuciti roland. Steta sto nema opcije ignore da te ne vidim i ne citam vise. Ja ne treba da uplacujem nikakvo letovanje niti da biram. Ja mogu da uplatim letovanje i plus da kupim klavijaturu, a ti taj tvoj mozak ne mozes da promenis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Kada sam rekao mani se ram memorije, tako sam i mislio jer klavijatura koju sam preporucio tj proizvodjač,ima odlicnu bazu rom sound-a tako da ti ram nije prioritet. Takodje ukoliko se odlučiš za Xa, ram memorija dolazi uz... što znači da ćeš danas, sutra imati vremena da i taj deo iskoristiš maksimalno. Bitnija je po meni rom baza kvalitetnih semplova. Što se tiše toga da li sam smešan ili ne, i da li moj nik govori ili ne govori o meni,... nije ni tema ni vreme ni mesto za to.našisah ti valjan odgovor ali sam obrisao, nije red... jer si banovan. Ja te uveravam da svojim postom nisam mislio ništa loše da bi ovako pisao. Šta je tu je. Neko shvati pre neko kasnije. Želim ti sve najbolje
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (21.05.2015 u 21:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
Da si malo bolje procitao da kolega @ rolandx koristi kao osnovni instrument video bi da svira na korgu pa 600 ali sva sreca pa nisi obratio paznju i ako se vratis na forum preporucujem ti da prvo procitas pravilnik foruma. Prijatan odmor ti zelim i velika pohvala za brzu reakciju administracije foruma.
![]() |
![]() |
#17 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
A šta,jeli čovek poslušao,otišao je na more?
![]() Neka,neka čovek uživa i odmara!!! Takodjer sretno!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|